-Блесава -Црна (катран) -Кога се гали неможе да се воздржи да не ме грицне од милост -Зелено жолти очи -Нема момент кога и е доволна конзервирана храна -Мрази големи кучиња, преголеми се за да бидат закачани од нејзина страна, за жал... -Не е многу дебела, и не е многу слаба -Разбира човечки јазик само што уште се учи да зборува, но слаба е во тоа, па и препорачувам да не се мачи со такви таботи -Се трти кога ја галам на коренот од опашот Ако ви ја опишувам уште ќе фати 5та страна текстов.
Моето милениче е...: - палаво - итро - дебело - секогаш гладно - размазено - тврдоглаво - слатко - мило - бело - локнесто - сакано - вредно
Мало дебело суштество, кое смета дека ноќта е совршено време за преуредување на нејзиниот дом или евентуално тренирање за маратон.
БЕШЕ - Ептен палаво - Обожаваше да си игра - Кога ќе се заигравме, вртеше околу мене и лаеше - Итро - Обожаваше кучешки бисквити, кои секој ден му ги носев после тренинг, а ако не му се јадеше во моментот, ќе си ги закопаше за после - Најмногу ме сакаше, ме лижеше - Секогаш заспиваше во мојот скут Ми фали
Епа сега имам 3, така да ќе напишам заеднички карактеристики. Палави (со исклучок на мајка му) Лакоми Дебели Секогаш расположени за играње, галење и шетање. Се плашат од препарати против болви, крлежи и капење. Најсреќни кога ке ме видаат. И најсакани.
#Најслатко на свет. #Најубаво. #Игриво. #Среќно. #Полно со љубов. #Девојче. #По малце плашливо од некои личности,ама кај мене е најсигурно. #Моето СЕ!
-Мило -Голема маза -Бељаџија -Машко -Игриво -Малечко -Убаво -Слатко -Плашливо ептен (и од гулаби се плаши) -Крзнено топче -Бело -Со најубави големки очиња -Палаво -Алчно -Полно со љубов и во секој момент е спремно да ја сподели љубовта со нас
-желни да прават крукчиња околу тревки, -обожаваат храна,- -со очи полни жар, -со шарени линии на своите тела, -мирни и тивки,всушност не прават воопшто врева,а ни звуци, -плашливи, -малечки :geek: (опис на риби)
моето милениче е куче и си го сакам најмногуууууууууу дебело е кафеаво и бело спанко убаво итроо размазено твроглаво обожава да се игра и секогаш заспива кога јас ке заспјам и станува кога јас станувам обожава кога го шетам
Мојата мачка е дефинитивно најпасивното суштество на светов, воедно индиферентна а толку желна за внимание. Посветена само на мене, се однесува како никој друг да го нема тоа право да и пристапи. Малку чудна мачка, но истовремено најслатката и најмеката која што може да постои, со бистри очи кои секогаш умеам да ги прочитам.
Вид: маче Пол: машко Боја на крзно: црно-бело Боја на очи: зелени Градба: дебело Карактер: наивно и размазено Изглед: убаво и слатко