си има посебна тема за Aнтиперспиранти http://forum.femina.mk/telo/antiperspiranti-t1548/80.html оваа тема е за вашиот омилен дездоранс инаку да не бидам офф топик мај фаворите ис ( иако не користам често)
Би Ју тренди ако станува збор за мирисот инаку воопшто не сум задоволна од трајноста Нивеа и Адидас се најдобри и најдолго траат
Од мала ми беше љубов овој дезодоранс. Прекрасно мириса и сите што сакаат благи мириси(ванила) ќе се заљубат . Јас за мирис го ставам после рол-он. И за низ соба го прскам Покрај овој си користам и нивеа или би ју, претежно различни си купувам
Дезодоранси (онакви за тело) купувам многу ретко, се наоѓа по некој од оние БиЈу, ама и не ги користам толку често. Си користам рол он или антиперспирант (зависи што имам моментално) и најчесто парфем - со полесен мирис за денско и некој потежок за вечерно време. И освен БиЈу стварно не ми текнува на некој асален што ми оставил добар впечаток. Највеќе го користев овој, ама не знам ни дали уште го има или (пак) му го смениле шишенцето. Ми текнува на дезодорансите на Малиција и интересните реклами кои ги имаа, поготово за машките дезодоранси. Ги обожавав како мала. И многу често ги купувавме и женските мириси, омилен ми беше ванила. Уф, е тоа беше мирис за паметење! И ќе ве замолам ако некоја се сеќава и го видела некаде низ рафтовите од маркетите нека кажува овде во темава да тркнам да си се снабдам со добра залиха. Еве го: Другиве не ми беа толку при срце, ама знаев да сменам чат пат.