Па знаеш ..одкако кратко време бев вработен во една фирма за здрава исхрана веќе интензивно се занимавам со прашањето што прво ќе јадам во денот.Секогаш сум се залагал за здрава исхрана можда сум ја немал незнам точно.Како мал уште на свој 7 години имав фантастични 39 кила.Мојте беа доста загрижени ..стварно бев кечер ..со тек на времето мислам дека нема потреба за паничење скоро секое дете мислам дека треба да помине низ таква фаза,денешниве мој другари .. преферираат патос на голем одмор јас бидејќи немање на стретства секој ден по 50 денари да давам најчесто дома си јадам пред школо ..млекце,јајце варено,лебче и маргарин(со тоа пораснав),јогурт а за ручек оривче ,мевце подзапечено.. и луѓе НАЈБИТНО Е ОРГАНИЗМОТ ДА ГО НАВИКНЕТЕ НА ШТО ПОВЕЌЕ ВОДА 3 ЛИТРА ВО ДЕНОТ ВОДА ИАКО Е МНОГУ Е ПРЕПОРАЧЛИВО .. прво од сабаиле луѓе тоа е тоа што најмногу ни треба ВОДА бидејќи во спиење трошиме 1 литар вода во пот .. а додека кафето го дехидрира организмот за 2 чаши вода -Пратете што ќе пишувам во диети-
А,денес со колешката си излеговме на мала пица и баш добро ми дојде ,преку глава ми дојде од гевреци и смоки.Доручекот ми беше побогат апнавме палачинка а после и по една банана денес ке се издржи до 16.30.ч