Ова жената пазарџика ти го кажа за урдата? Ти кажа дали мастите гојат? Мене за диета ми е . Не мора да е посна
пред 8 дена си почнала да ги пиеш и си прекинала и си почнала да се храниш Здраво и крвната е топ викаш а? Среќна сум за тебе.
Урда купена од пазар е лоша опција. Тоа Био во името на производителот на лебот не значи дека е здрав.Ама,ич. Леб не треба да се јаде често бидејќи може да наштети. Многу производи се класифицирани како здрава храна,ама баш и не се. И овошјето додава килограми ако претерано се јаде. А,ние што јадеме пици,паштети и виршли не значи дека се давиме во нив. Ниту една храна нема да штети ако умерено се конзумира. Ај на тема,јас имав brunch : пастрмка со домашно овчо сирење и салата со домати и кромид.
урда од пазар може и да нема масти (кои реално се потребни на организамот) ама дека има бруцелоза огромни се шансите..
Не знам од кај го ископа постов. Не е од пред 8 дена, ако е за Л карнитинот немам пиено една година сигурно
ај да бидам он топик. доручек боними сендвич (врат свртен на скара, печурки на скара, похован кашкавал салата сосови и помфрит сето тоа у тортиља) фукнав и една чоколада од 100 гр.
Не гојат мастите. Јадам производи без казеин затоа што тој прави кисела средина во која се размножуваат рак клетките, не за друго
Ти пиша дека за Л карнитин збориш. А во каква форма го зимаш не знам. сеедно. поентата не ми е да ти држам предавања што да јадеш а што не. Ама такви коментари зашто некој вака или онака јадел па колку рак се фаќало задржи за себе. Никој не му е гајле. пази си ти слободно рак да не фатиш само поштеди не нас. зашто еве како е некој кога од страна дофрла.
Komentarot bese da vi ukazam kolku loso se hranime tuka vo Mk. Ama dobro ne mora sekoj da mi go prifati mislenjeto. Pak ke recam sekoj za sebe si znae. Ne deka mi e da se pravam pametna, tuku od iskustvo zboram.
Па,моравме малку бидејќи коментарот на tigrica92 звучеше како ние да сме глупи што јадеме месо. Ама,така звучи твојот пост. Ајде ние да го прифатиме твоето мислење,ама прифати го и ти нашето.На организмот и месо му е потребно.
Виршлите и паштетата ги искоментирав не месото, за него имам друго мислење, ама ај ќе си поќутам и не мислам дека сте глупи никој не го кажа тоа сега поззз заминав на ручек ))
А,какви производи се виршлите и паштетите ? Сигурно не се овошја. На крај,не ти задираме во твоето јадење,немој ни ти во нашите.