Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашиот прв секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mimi, 13 ноември 2009.

1. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    За прв пат имав точно пред една недела, и можам да кажам дека ми беше преубаво. Малку осетив болка на почетокот, скоро ич и воопшто не ми течеше крв. :) Само .. ме секира една работа, што незнам дали е нормална неможам да доживеам оргазам, мене ми е убаво за време на сексот бидејќи го правам тоа со човек што го знам и го сакам премногу но неможам да доживеам оргазам, дали е проблемот до мене или до него или пак тоа е нормално незнам .. :worried:

2. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Не се имаш многу возбудено,сега јас не ти го кажувам ова од што знам оти до сеа сум немала секс,но имам читано дека за да доволно се возбудиш прво почнете со петинг,нежно бакнувај го,милувај го нека те излуди до крај потоа ќе биде полесно да стигниш до оргазам ...Барем така имам читано :)

3. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    Сеуште немам а и мала сум :)

4. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Одевме околу 3 месеци, знаев отприлика дека кај и да е ќе се случи, ми се сакаше :$ Ама чекав некој погоден момент. И таман викенд беше, ме викна кај него, јас се спремам што да ви кажувам и кога 5 минути пред да излезам добив :devil: :devil:
    И ништо, поминаа неколку дена, се шетав со другарка низ маало, ми се јави дека поминува од кај мене, дека ќе застане да се видиме. Од толку претходни спремања, тогаш кога бев облечена во сите бои како виножито и кога ни прслукот ни гаќичките не ми одговараа ( а јас се имав опремено со цел плакар долна облека), е тогаш се случи :) Така си дојде спонтано, кај него во кола, скроз непланирано.
    И да знаев колку крв ќе има, ќе му дадев викендот кога имав добиено :D

На aprokovic, Ket.Rin, Springy и 2 други им се допаѓа ова.
  5. srcuffcee

srcuffcee Активен член

Се зачлени на:
    19 декември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3

Срцкааа...и јас мислев исто така,дека ако не му дадам ќе ме остави и ќе оди со друга! Му дадов и уште сме заедно.Ако тој навистина искрено те сака ќе те чека ти кога ќе бидиш спремна и нема да те притиска се дотогаш.. ;) Да,малку боли но сепак на секое машко му е кеф да те скини...И чувството беше феноменално и прекрасно зошто многу се сакаме и се` уште сме заедно,без разлика на се иако е постар од мене :)

Сонце,тотално те поддржувам,така е...Ако те сака со теб ќе остани без разлика дали си му дала или не...Ќе те чека додека ти не си спремна на тој чекор.Јас првиот пат кога имав односи со дечко ми ме болеше малку и прокрварив.Но најубаво чувство беше!Sonceee...totalno te poddrzhuvamm taka e...ako te saka so tebe ke ostani bez razlika dali si mu daili ne.:lol: :lol:

6. barbiegirlll

barbiegirlll Активен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    19
    Првпат кога имав односи воопшто не ми потече крв што дури ме фати паника да не помисли дечко ми дека не сум скината,не знаев како да изреагирам,а воопшто немав ни болки и после тоа тој ги проверуваше чаршавите да не капнало да ги тргне да не види некој од неговите.Кога стасав дома целата избезумена не знаев што да правам и го излажав дека подоцна ми потекло крв мислев и така остана на тоа.Но сепак не ме возбудуваше многу сексот со него,а подоцна откако стапив во врска со мојот сопруг сегашен ми било прекрасно во сексот,знаеше како да ме исполни,задоволи итн.

7. lepa.milena

lepa.milena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    Кога првпат имав односи, ме болеше, но не којзнае колку, беше болка што се трпи. Тој примети дека ме боли и затоа го правеше тоа полека. Веднаш по односот ми потече крв, ама набрзо престана крварењето а и не беше обилно. И вториот пат, а тоа беше за некој саат, пак прокрварив, ама доста помалку и помалку ме болеше. Од третион пат веќе ни крварење ни болка. Јас првиот пат после односот излегов од капатило и и од вратата му ја покажав крвта, а тој ми рече дека ми верува и дека дури за време на првиот однос се приметува дека не сум имала претходно односи, но и дека тоа не е најважно дали претходно сум имала некој или било што за моето минато, дека му е битна сегашноста. Инаку, во врска со доцнењето на циклусот, ми доцнеше 5 дена, што е нормално и дури и десетина дена поради хормонските промени што се случуваат после првиот однос.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    :rofl: Смешки живи.
    Да влагам ? |( Влагај бе :lol:

На AloneM, La.Reina.Del.Sur, Femina...1 и 5 други им се допаѓа ова.
  9. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    леле темава погодена.. со дечко ми идеме 7 месеци и уште сме немале. Мене искрено многу ми е страв. Сега баш за втора вечер нова година бевме во викендица, спиевме заедно се гушкавме и он како да сакаше, ама јас цело време му се тргав зошто многу ми е страв, и тоа најмногу од болка. Еве некоја нека ми каже, многу ли боли? :worried: Не е дека не го сакам, го сакам многу и знам дека и он ме сака и не би направил нешто против моја воља ама... Он веќе имал со девојка што идел пред мене, и некако и тоа ме загрижува дека јас нема да бидам добра незнам.. Некој совет? :worried:

10. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    ме болеше, имаше малце крв, а имаше и наредниот пат...не беше којзнае што :^) ....само знам дека личноста со која го имав првиот пат нема никогаш да ја заборавам :( ;(

11. galaksija

galaksija Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Јас имам дечко веке 3 години во почетоко не го сакав но по 1 година го засакав затоа што тој беше упорен затоа што многу ме сакаше,но потоа го засакав и сега се многу сакаме. Незнам дали е до тоа што досега сме немале односи односно избегнував но сега се двоумам затоа што постојано се караме односно е многу лубоморен(т.е. "ваму гледаш таму гледаш" итн) а на мене многу ми паѓа тешко. Тој ми е прв дечко а и јас сум негова прва сериозна врска, јас имам 18 години а тој 22, и тој немал односи досега со никоја. Се прашувам дали е таков поради тоа што немаме односи или па е таков по карактер? Незнам што да правам, му раскинувам многу пати но пак се смируваме плачејки. помогнетеми :sweat:

12. najmiloo

najmiloo Активен член

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    и јас некогаш бев како тебе врската ни стана само каранци и се решив да имаме однос и да знаеш дека јас не згрешив а нема ни ти да згрешиш.затоа опушти се со него и направете го тоа што треба и многу повеќе ќе те сака и нема да имате таква напната ситуација а и ти ке узиваш :) :)

13. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Ако тебе тоа ти се случило не значи дека и неа ќе и се случи истото, и не е паметно да ја советуваш да го направи тоа, а пример не е спремна. Не значи дека со тоа може да и се среди ситуацијата.
    Знам вакви случаи кои завршиле поинаку.
    Секако дека сексот може многу да помогне и да ја разубави врската, но треба да внимава и да очекува дека може и да раскинат после тоа, па да не и биде криво. Човек треба на сѐ да биде спремен. ;)

14. frosmk

frosmk Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Не се плаши, значи најбитно од се е да вие удобно, т.е тебе да ти е удобно. Јас првпат кога имав бевме сами, со музиче и се полека одеше и беше супер. Он има искуство и знае дека не треба да брза особено затоа што ти немаш од тој аспект не се секирај. Што се однесува до болката можам само од лично искуство да ти кажам мене како ми беше. Всушност секоја девојка различно го доживува тој момент. Мене ме болеше но само додека не пенетрираше до крај, после тоа телото ми се навикна и не ме болеше. Имав малку крв. После тоа ме болеше и вториот и третиот пат. Кога отидов на гинеколог, докторката ми рече дека болката била од тоа што хименот првиот пат не ми се скинал скроз. Кога ќе дојде до тој момент ќе знаеш дека си спремна и најбитно од се е да си бидете сами, не брзајте и нека ви биде удобно. Нема да бидеш добра во никој случај дека првпат ќе ти биде :D (Тоа не е причина да се секираш) ја бев екстремно смотана, искуството се стекнува понатаму кога ќе пробувате разни работи ;)

На cvetce93 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Ale.Ambrosio4

Ale.Ambrosio4 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 декември 2011
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    50
    Мој совет немојте да имате секс додека не сте сигурни (треба љубов, разбирање, подршка) бидејќи подоцна ќе се каете, а нема да можете да го вратите времето. Мојата најдобра другарка ја изгуби невисноста со дечко со кого беше 1 година. Откако тој го доби тоа што го сакаше и раскина :/

На Butterfly009 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Elenika

Elenika Нов член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    74
    На мене првиот пат ЈОРГОВАНИ МИ ЦВЕТАА воопшто не ме болеше ни па мн крв ми течеше али вториот пат да имав рогови јас ке го наденев да види колку боли :)

17. littleflower

littleflower Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2012
    Пораки:
    711
    Допаѓања:
    1.484
    Ме интересира, особено кај оние девојки кои велат дека имале многу крв, што подразбираат под „многу“? Дали како да добиле, има ли потреба од влошка? Има ли потреба да се појде на лекар? Ве молам кажете ми, тоа ме загрижува.

18. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    На мене воопшто не ми течеше крв , јас пред тоа си замислуваав како ќе биде ова она , но се се случи неочекувано и спонтано а и да ви кажам немав некој големи болки.

19. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Пред 3/4 месеци така, пробавме со дечко ми, јас невина, ама многу ме болеше и престанувавме.. Така неколку пати, и сега сфаќам дека уствари не сум била баш психички спремна и со тоа неможев ни да се опуштам, цело време ми се вртеше низ глава тоа дали ќе боли и 300 глупости :D Така после тоа имаше еден период кога престанавме со обидите :lol: но ете едно време после тоа се решив дека сакам тоа да го направам и ете се случи :) Тогаш кога дефинитивно се случи тоа, не осетив некоја голема болка, и сфатив дека требало само да бидам многу опуштена :) А крв немаше одма. После вториот пат имаше така само 2/3 капки :)

20. indelible

indelible Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    81
    Се случи пред неколку денови. И очекував дека ке биде поубаво, ама ете си се тешам со тоа дека е прв пат, па затоа сеуште не ми било „најубаво“. Иначе немав воопшто болка, ниту пак крв. :)