Со никого никогаш не сум сакала да дискутирам и да го прераскажувам тој момент. Сакам засекогаш да остане слатка мала тајнапомеѓу мене и моето војниче
Ммм, иам 15 ипол години, шо значи веќе у 16, и пред три дена имавме однос, со дечко ми одиме веќе 1 годинаа и 4 месеци инаку тој има веќе 19. Се се случи неочекувано, пробавме еднаш, па престанаве оти мн ме болеше. пробавме по втор пат, пак престанавме оти болеше. И веќе третиот пат чинам и не болеше толку и ете бидна. Прв ми е, значи бев неввина ии немаше ни крв ништо. Шо мислите, згрешив шо му дадов илии.. Амаа се чувствував како да сакам..
епа чим си се почуствувала како спремна и со вистинскиот човек тогаш не треба воопшто да имаш грижа на совест и понатаму да уживаш
zdravo eve vi edno dobro iskustvo jas prviot seksualen odnos go imav na 16god so decko so koj idev samo dve nedeli hormonite rabotat jas ne go sakav togas ama imav potreba od seks i go napraviv toa iiii super bese koga vide deka mi e prvpat me prasa zasto odma sum se resila za toa mu kazav deka imam potreba i taka bese posle se gledavme se pocesto i pocesto i bevme vo vrska super e go zasakav i resiv da bide samo moj i uspeav sega sme 5god vo vrska i razmisluvame za brak znaci devojki ne e bitno koga i kako bitno e kako ke se postapite posle toa znaci nikogas nemojte da mu kazuvate deka zaradi nego go pravite toa neee pravite se za vase zadovolstvo i vi garantiram deka se ke bide ok i uste nesto sekogas zadovolete go i na sekakov nacin
uzivajte vo seksot dodeka ste mladi probajte go sekoe zadovolstvo so partnerot! nema nisto poubavo od toa custvo koga imate seks!
А јас би рекла уживајте во детството и тинејџерството,зашто поминува дури трепнеш. И онака ќе се сексате цел живот.
Мојот прв пат беше на 16 години и 3 месеци со дечкоми кои одевме 1гогина и 10 месеци...ме болеше но не мн и мн крв истече ... веке 1 година и 7 месеци како сум активна сеуште не сум уживала во сексот и мн се каам што сум чекала толку време за на крајот да не уживам... но тоа не ни претставува проблем зш се сакаме и почитуваме многу и кога тогаш ке уживам
Сеуште сум го немала, ама страшно е бре луѓе колку рано почнуват денешните деца... Па јас прв бакнеж на 15 години имав, а овде на форумот читам тогаш невиноста ја губеле.. Не дека имам некакви предрасуди ама сепак, детството е најневиниот, најчистиот дел од животот, па зошто толку брзање? Се поќе ми е страв утре другиден мои деца да имам... На 10 години можи кондоми ќе треба да му купвам Да не сум офф топик, Јас сум во 20тата година од животот (19 полни, 20тата течи ) и имам 7 месечна врска. Најјаката, најлудата врска шо постој и то во позитивна смисла Конечно сум среќна, и мислам дека не сум и јас далеку од ваквото искуство Поздрави
И јас ќе се придружам во групата како s1a1n1d1r1a1 Невина на 22 полни години и 2 месеци плус Читајќи на форумов,поголем дел од феминките пред 20тата ја изгубиле невиноста, што малку чудно ми изгледа мојата ситуација Немам некое посебно мислење околу тоа-дали да ја изгубеме на првата браќна ноќ или не,немам конзервативно мислење околу тоа,ама сепак причината кај мене можеби е тоа што не сретнав партнер кој ме привлекува на тој начин,и со кој би сакала да се случи тоа. Не се брзам јас,има време
ахх мојот прв секс беше на 18 години, бев со тој децко 1 година и имавме секс на седмиот месец од врската, хаха памтам дека другиот ден цел ден мислев дека ке ме откачи или нешто слично, но после два месеца јас му раскинав и се омажив за друг сега имам и дете, хаха а тој првиот сеуште ме сака и кога и да ме види ми вика ех да си се земевме тогаш
нема ништо лошо во тоа што си невина на 22 години, најдобар и наубав момент тоа да се случи е кога ке си имаш посебна личност во твојот живот и кога самата ти ке почуствуваш дека го посакуваш тоа и тоа самото едноставно да се случи и кога самата ти ке бидеш подготвена за такво нешто,,, е тогаш тоа е тоа. Jас ја изгубив мојата невиност на 18.5 години со мојот дечко што го сакав повеке од се на светот, бев многу многу заљубена во него, прва љубов, беше постар од мене 4 години имаше сексуално искуство заразлика од мене кој буквално бев ,,труп,, од тој аспект. Dенот кога тоа се случи беше ден кога тој сакаше а јас се двоумев дали да или не и небев уште подготвена за такво нешто. се случи тоа и за мене и не беше така пријатно искуство и поприлично болно но сепак се одлучив да бидам негова затоа што сакав да му угодам нему, ама тоа што се случи навистина беше можам да кажам слободно- неубаво чуство и како да кажам безврска и остави така неубави чуства што долго време ми требаше да се опуштамм во сексот и се да е ок, затоа ти реков вистинскиот момент е тогаш кога самата ти ке бидеш подготвена и едноставо ке се случи без никакјов притисок и брзање...
Неодамна со некој што не го познавав доволно, ми работеа многу хормоните и се случи. Немаше вооопшто крв. Болка.. имаше иако можам да кажам дека поубаво ми беше првиот пат него вториот бидејќи и тогаш имаше. Мој совет никогаш не избрзувајте и со некој што не го познавате доволно без разлика колку и да мислите дека сте сигурни подобро да чекате него подоцна да сфатите дека сте згрешиле..
здраво и јас да го споделам искуството .беше 11.11 2011 на полни 20 години и некои месец хехех мегутоа претходно сакав еден децко ама никогаш ништо не направиви со него се плашев мислев дека бев мала,коа си размислувам денес некој пат би сакала да му дадев (мн.го сакав,а тој не) мегутоа имаше почитување спремам мене само што не ме сакаше (а и неможеш некој да натерас да те сака) имавме само тогашно мување (што незнам дали денес има ) и тоа секогаш се бацувавме кога тој сакаше ,мегутоа покасно запознав друг со кој решив дека треба да биде тоа,и тој знаеше дека сум невина и јас се плашев се знаевме подолго врме но во врска неколку месеци и самиот ми рече ,не те терам ништо да направиш со сила додека не сакаш ти,така поминаа икулу 8 месеци и на тој ден се решив дека треба да биде ..и бидна не се каам воопшто,уште сум со него со никој друг го немам изневерено иако тој после една недела најде една к..... сто стварно е к.... и беа во врска 2 месеци тие беа пеколни за мене не ми се веруваше после се што ми направи ,мегутоа за два месеци работите се сменија многу сфати дека згрешил многу и направи многу работи за да му простам .јас решив да му дадам втора шанса и ете од тогаш до денес сме нон стоп заедно и убаво ни е
абее нејќам да се секавам. Не дека се каам ама кога би размислила сега никогаш не би го направила тоа со некој само ради реда. Го направив тоа за да дознаам какво е чувството. Мака ми е првиот пат шо не ми беше од љубов туку од љубопитност. Ту да ме утепаш не знам кај ми бил умот. Ама сепак сега ми е супер со сегашниот партнер. Со него дефинитивно си водам љубов, а не секс како секс.