1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашиот прв секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mimi, 13 ноември 2009.

1. kikitta

kikitta Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    275
    се случи тоа многуууу одамна ... по врска од година дена,по некој си муабет одоколу за тоа се беше оставено на мене јас кога ќе решам. бидна тоа една убава топла вечер во јуни, после испаѓање се качивме во стан бевме решени да си поседиме само но едно по едно и ете се случи тоа, јас некако се спремав за целата таа ситуација,имав трема секако,знаев дека ќе се случи некоја ноќ блиску,но беше едно убаво искуство,не многу болно,ПРВО :!: :!: ,но без крв, се опуштивме и двајцата и уживавме.... ;) откако се случи тоа следуваа саат два гушкање и верувале или не почуствував колку ме сака,колку му е драго што ја зацврстивме нашата врска која сеуште трае :inlove: ,не верував дека такви работи се случуваат и можат да се почуствуваат но ете ..... се бакнувавме,гушкавме зборувавме.... :inlove: :inlove: додека да се освестиме дека времето ,,летнало,, станавме си ги собравме парталите и да не нема :wasntme: ;) ;) :emo:

2. Dea8

Dea8 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    78
    На 18години... одевме една година. јас искрено многу се мислев, ми беше страв, не сакав, а и тој беше невин-и двајцата си бевме први еден на друг :D ама тој многу инсистираше, демек врската да си ја зацврстиме... Многу го сакав, но само ми беше глупаво што тој се договараше со мене кога и како да се сличи, а јас сакав да биде се спонтано, кога ке бидеме опуштени и двајцата и да уживаме, а не: ај утре кај мене дој у 5 , спремај се, ке биде... :D како и да е после толку молење бидна што бидна, мноооогу ме болеше, а крв 2-3 капки. Така да не ми е баш некој убав спомен, едвај чекав да заврши... Е после вториот пат веке беше уживањето. Не се каам, мораше некогаш да се случи. Е сега приказната нема ХЕПИ ЕНД :) после 3 години му раскинав поради негови грешки и понашање кои веке не се поднесуваа. И за тоа ич не се каам :D
    Само што после уште доооолго време ме прогонуваше и замараше и ме молеше да не си фаќам друг, да му дадам друга шанса ( а он искористи веке 100 шанси , попусто, џабе е)... и до ден денес уште чека да раскинам со дечкото |(
    Ама па со сегашниот дечко ми е 100 пати по убаво :) има многу повеке страст, нежности и љууубов :inlove:

BTW немам предрасуди, или како и да е, кој што сака ке си прави, ама јас лично сметам дека за секс на 15,16,17, па и 18 години е рано (а нејкам ни да помислам за порано од 15)

3. Fatmagul1

Fatmagul1 Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    10
    Mmm jas si cekav do 20,god hihihi do pred toa ne bev dovolno podgotvena za toa i si cekav koga ke bidam jas spremna a ne po zelba na nekoj drug...Mojot prv pat bese prekrasno spored mene zosto bese so onoj koj go sakam i me saka bolka imav da recam sredna bolka ama kratka :)) ( i edna dve kapki krv) koja vo momentot ja zaboraviv...a denes toj decko e mojot soprug koj me saka najmnogu
    Moj sovet do site ne se brzajte uzivajte vo najubavite god,ima vreme za se NAPRAVETE GO TOA SO TOJ STO STVARNO KE ZASLUZI,TOA KE BIDE NAJIBAVOTO NESTO pozz

На Dea8 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Кога го видов никот Фатмаѓул очекував нешто подруго од тоа што си го напишала :lol:

На Valentina.Vaki му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    576
    Жива катастрофа. |( Прво беше болно, второ со многу крв.
    Избрзав, не го добив потребното внимание и нежност.. ниту па почит. На крајот откога сврши, типот само рече ај да спиеме и толку. А, и дофрли едно мизерно те сакам колку ради реда. Барем во очи да ме гледаше кога ми рече дека ме сака.. ама него го мрзеше и очите да ги отвори. Му се спиело. :fubar:

Тогаш да ми беше паметов што ми е сега, ке го ошамарев и очи немаше да ми види.

Заклучок:
    Некои(ако не мнозинството) машки стварно знаат да испаднат кретени после вакви работи.

6. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    мммм беше одамна, со дечко со кој што бев една година во врска, таа нок бевме на роденден и по неколку испиени чашки алкохол завршивме кај него, почна се спонтано, си се галевме, бакнувавми и за на крај да си завршиме со секс, како за прв беше добар. Како и да е е едно убаво секавање од минатото :)

7. pinklife

pinklife Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    2
    Не сум имала сексуален однос дечко ми исто така и сега малце ми запнува а јас се двоумам инаку имам 16 години а тој 17.Дали е доволно да се користи само кондом или за поголема сигурност од несакани последици треба и нешто друго :) ?

8. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475

Најважно е ти да си спремна а не да се двоумиш што почнува да запнува. Инаку кондомот е денеска акоро најдобра контрацепција од полово преносливи болести и несакана бременост, но јас сметам дека најдобра сигурност се овозможува со користење на кондом и воедно прекин на односот пред ејакулацијата.
    Јас според мене сметам дека колку и да викав дека сум спремна, мислам дека не бев спремна за првиот секс, туку го направив затоа што во моментот ми работеа хормоните и мн го сакав. Мислам дека вистински се почуствував најопуштено и спремна на нова година кога имав секс со истиот дечко.

Годините не се мерило за спремност, и ние сме тука ваша возраст така да ако сметаш дека си спремна и дека го сакаш тоа и со него, нема причина да се двоумиш. Сепак прво информирај се за се, за после да не се стресуваш и нервираш.

На Iza.bella777, pinklife и Meredit им се допаѓа ова.
  9. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    И моментот, кога мислиш дека веќе се' си прочитал на форумов и ништо веќе не би те изненадило, сепак нешто се провлекло :D

Инаку да, за тоа сум Sadgirl, дека сум невина.
    Ќе проработам на тоа, па можеби ќе се регистрирам со нов ник-Happygirl.. |(

На SnowWhite8 и Silver.E им се допаѓа ова.
  10. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    250
    Не мислис дека си превисе млада??

11. the.kitty

the.kitty Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    3
    Imav seks so decko mi ama ne sum sigurna dali sum skineta ili ne mn krv istece i posle malku go peckalo sega imam cudna bolka vo. nozete kaj prepunite i gazot pomognete mi ne sum iskusna bas

12. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    ццццц боже божееее

На Twinkles, EMoonlight, SimonaTino и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    :rofl: :rofl: :lol: :lol: Ахх жити сеее
    Кај газот те боли или во газот...и ти незнаеш да се изразиш како што треба...
    А за секс све знаете бее..која работа еејјј хахахаха
    Не си скината девојче, девица сии... по 232351243412345 пат! :lol: :fubar:

На natemila му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Епа штом те боли кај препуните,газот и нозете не би требало да си скината
    Но мислам дека се симтоми на бременост
    А тоа што ти истекло многу крв,сигурно е од дечкоти...и го пецкало а?
    Мора да има СИДА...
    Под итно на докТур ...по можност психијатар

15. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.160
    Допаѓања:
    169.464
    покрај кондом за поголема заштита и едно кесе нека си намота одоколу :geek:

На tinan му/ѝ се допаѓа ова.
  16. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Хахахахахахахахахаххаха Алисаа маа ме пресмеаааа хахахаххаххах :rofl: :rofl: :rofl:

17. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Ќе шушка тоа кесата :?:

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.302
    Допаѓања:
    22.592
    Како на 16 години размислуваат на секс и односи не ми е јасно. Одете бре деца играјте си имате време за секс, цел живот е пред вас. Јас на 22 имав прв пат, со дечкото кој што го сакав најмногу на свет. Веќе не сум со него ама не ми е воопшто мака. Барем знам дека бев со некој со кого вистински се сакавме тогаш.

На Tikvice му/ѝ се допаѓа ова.
  19. viki-dete

viki-dete Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2013
    Пораки:
    686
    Допаѓања:
    765
    Денешната младина е напредна. Ќе направи сега глупост па после ќе се кае, ама џабе ќе е, после је**ња нема кајања. Има време кога да го направеш тоа, сега уште сосем твоето тело не е развиено.

На Tikvice му/ѝ се допаѓа ова.
  20. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    е ако де остајте ги децата , само кога го прават тоа нека се покријат да не настинат :D

На LaraSolare му/ѝ се допаѓа ова.