Вашиот прв секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mimi, 13 ноември 2009.

1. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Прв како прв болен , ништо посебно и едвај чекав да заврши .Него не можам да си простам што не сум запамтила на која песна ја изгубив невиноста ! |(

2. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    А јас што датумот не го запамтив. :lol: Да ме утепаш не ми текнува, знам само дека беше при крај на мај. :D

На ludoto19 и LaraSolare им се допаѓа ова.
  3. KittyCat84

KittyCat84 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    16
    Здраво,
    мене некако ми е срам да зборувам на оваа тема ама морам..
    Вака пред некој ден го имав првиот сексуален однос...т.е не беше баш тоа тоа..туку многу ме болеше и моравме да запреме..и прокрварив тоа да,но секогаш кога одам во тоалет ми течат по неколку капки крв...многу ми е страв..некој помош?

4. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    4.613
    не се плаши , ти го скинал хименот и тоа е тоа , можно е да се има и малку крварење и јас имав неколку дена потоа но ќе престане без секирации , пример кај мене после тоа и ми дојде редовен циклус , во случај и да се случи тоа ти го кажувам не се плаши.

5. LittleCupcake

LittleCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
    So deckomi seuste sme nemale seks bidejki nekolku pati sme probale da go skineme himenot no ne mozeme. Vo sto bi mozelo da bide problemot i kako polesni mozeme da go napravime toa? Baram pomos od nekoja poiskusna licnost..pozz :D

6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.656
    Допаѓања:
    9.244
    Се е до опуштеноста.И двајцата треба да сте опуштите,е сега може тоа да се реши и со долга предигра,загревање и опуштање,и се ке биде во ред :D

7. LittleCupcake

LittleCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    4
  8. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Ако не сакаш не мора а ако ти се сака а не сакаш со него тогаш барај некој кој ќе те привлекува

9. kittyyss

kittyyss Нов член

Се зачлени на:
    15 јуни 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    jas imam 18 godini i prviot seks mi beshe pred 1ipol godina zgreshiv i sega se kaam sega imam nov dechko odime dolgo vreme i sum sigurna deka go sakam ama go izlazav deka kje mi bide prv pat dali kje primeti neznam shto da pravam?? :/ :(

10. Angelce201

Angelce201 Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    6
    Девојки вака .. Имав однос до дечко ми и како за прв пат не ми протече крв,а имав страшни болки ...Утредента пробавме повторно и ме болеше исто како првиот пат дури и повеќе,а ми протече и крв,но додека имаме односи,односно додека тој пенетрираше во мене како да ми ја допираше бешиката или нз што :D нешто како да ми се мрда :^) и осеќам болка,но и веднаш потреба за мала нужда ...Незнам во што е проблемот дали бидејќи во кола и не бевме опуштени и наместени или проблемот е до нас бидејќи сме неискусни и двајцата...И дали после првиот пат болките треба да бидат присутни и исти како за прв пат ...ВЕ МОЛАМ ЗА СОВЕТ!!!

На val2 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Iza.bella777

Iza.bella777 Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    12
    Se e mozno. Nekoi dobivaat i na 9 ili 10 god. Ja na primer koga prv pat dobiv nemav ni polni 12. Kako sea pamtam :rofl: A inace jas smetam deka e prerano da se uma odnosi pred 17-18 god. Toa e iskustvo sto ke se pamti cel zivot. Najvazno e da bide so pravata licnost.

12. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Мислам дека соодветното прашање тука не е дали ќе забележи, туку дали да му кажеш. И, да, дефинитивно треба да знае. Ако си толку сигурна дека го сакаш, и ако сакаш да бидеш со него... Зарем врската ќе ви биде заснована на лага?
    А, за тоа дали би приметил... Зависи дали и колку е искусен, и воопшто од твоето однесување.

13. Mia2814

Mia2814 Нов член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки,неодамна го имав првиот сексуален однос со дечко ми и сакам да ве прашам дали е нормално и по третиот однос сеуште да имам крв? При првиот пат крв потече за време на кинењето на хименот,а по наредните два пати забележувам крв само по мокрењето :worried:

14. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    ^ Да, нормално е.

15. Sofi95

Sofi95 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    166
    Вака,имам 19 години и имам врска која трае 2год.тоа е всушност мојот прв дечко кој премногу го сакам и имам доверба во него.
    Да си признаам сеуште сум го немала првиот секс :$ после толку време се решив за вечерва (а повозбуден од дечко ми во моментов нема :lol: ) мене ми е мноогу страв :|
    Колку боли од скала од 1-10?

Неискусна сум.

16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.116
    Допаѓања:
    34.233
    Сите имаме различен организам, никој неможе да ти каже колку ќе боли. Важно има болка, ама не е нешто што неможе да се издрже. Ајде јас ќе ти кажам скала за мене. Мене ме болеше некаде околу 5.
    Не е ништо страшно, слатка болка е. :wasntme:

На Sofi95 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Tikvice

Tikvice Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    251
    И мене ми бесе исто првиот пат препласена бев,најбитно е да се опустис и не мисли на болката,боли да ама не е нисто страсно мегу другото користете си застита ;)

18. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    10/10 :$

19. trajkovic

trajkovic Нов член

Се зачлени на:
    8 август 2014
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Devojkibso decko mi probuvame veke nekolku dena I nikako ne odi imam mn jaki bolki se opustam najmn somozam I sekoj den istite bolki nema ni krv a celiot skoro vleguva mn e cudno ve molam za sovet pisete pobrzo :/

20. Sofi95

Sofi95 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    166
    Епа се случи и тоа... :lol:
    На почетокот многу болеше ама се навикнуваш и веќе вториот-третиот пат не. А крв не ми течеше многу,колку да се рече.Тотално бев опуштена и имав доверба во дечко ми.
    Само опуштено. :) (јас колку бев под ,,стрес'' пред чинот :D )