Вашиот прв секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mimi, 13 ноември 2009.

1. delevingne

delevingne Популарен член

Се зачлени на:
    26 август 2014
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.018
    вчера со дечко ми имавме прв пат ..но не знам баш дали сум скината затоа што неколку пати осетивме како меурчиња внатре ..и не осетив некоја голема болка а и крв не течеше..пробав со прст цел ми влегува а пред тоа ни пола не влегуваше ..и на крај и неговиот влезе цел и на крај го вклучивме светлото и на прстот имав крв а и сто и на кондомот но не много ептен малку ..но много ме боли кога влегува како на крај да имам некоја линија и кога ја допира многу боли подоцна 1-2 часа ми течеше крв но многу малку...дали е можно да сум скината ?

На IvanaJenner и Скопјетесакам им се допаѓа ова.
  2. synonym

synonym Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    84
    Хах, мојот прв секс го имав со мојот сегашен дечко, беше многу слатко и невино. Целиот поцрвенет, му беше страв да не ме повреди и многу да не ме боли. Душичка :inlove:

На crazylady и citiesinflames им се допаѓа ова.
  3. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23
    Здраво девојчиња. Во петокот го имав првиот сексуален однос, се беше толку убаво, болка секако имаше но издржлива, но проблемот е што имаше многу крв. Вчера така имав неколку капки, сабајле малку повеке, а и сега имам така малку и така стомакот ме боли како да имам добиено. Нормално ли е тоа? Всушност и треба овие денови да добијам. Можно ли е порано да сум добила? Хеелп!!!! Благодарам однапред :*

4. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.526
    Допаѓања:
    28.313
    @BigliMigli
    Нема место за паника нормално е :)
    и јас добив веднаш одма после првиот сексуален однос

На IvanaJenner му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Bonx

Bonx Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    44
    Nekoja devojka sto ne e nevina vo molam da mi pise, mi treba sovet.

На Avokado и Petar80 им се допаѓа ова.
  6. BigliMigli

BigliMigli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2015
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    23
    А дали е нормално и вториот и третиот пат пак да има крварење, заборавив да прашам? :*

7. nat17

nat17 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    138
    Да нормално е:)

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. gims29

gims29 Нов член

Се зачлени на:
    25 октомври 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Здраво имам 18 години и пред 2 дена го имав првото сексуално искуство многу ме болеше но постајано мислам бидејќи мојот дечко додека пробуваше немаше заштита подоцна му кажав да стави и подоцна тој сврши во мене и ми е страв и постојано мислам дали можам да забременам...

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. zxcvbnm

zxcvbnm Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    Здраво девојки! Јас моето прво сексуално искуство го имав пред 10 месеци на 17 години. Со дечко ми бевме 1 година во врска и тоа се случи како подарок за неговиот 20ти роденден. На почетокот беше болно и се двоумев дали да го направам тоа или не ама на крајот бидна работата, потоа ми потекоа солзи ми се плачеше ама тој поцна да ме гушка и да ме бакнува беше премногу среќен па и јас почнав да се смеам. Иако веќе не сме заедно не жалам за тоа што сум го направила прекрасно беше.

10. 17.06.'15

17.06.'15 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2015
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    51
    Никогаш не жали за она кое во моментот си се чувствувала среќна. Никогаш:inlove:

На Petar80, Hristov и Bojana.20 им се допаѓа ова.
  11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.787
    Допаѓања:
    80.438
    Кај мене беше малку избрзано па заради тоа мојот прв секс не е и моето губење невиност. Кога ме скина немавме всушност секс, не може тоа да се нарече секс бидејќи само еднаш го стави. Вистинскиот секс беше после тоа и траеше многу кратко. :lol: Не ме болеше но имав и тогаш малку крв.

На Avokado и the drummer им се допаѓа ова.
  12. wolfies

wolfies Нов член

Се зачлени на:
    14 јануари 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    15
    Пред 5 месеци го имав мојот прв сексуален однос,болеше секако но вреди:P и уште сум со дечкото се надевам нема брзо да заврши. :)

На BoyL и Petar80 им се допаѓа ова.
  13. LittlePrincess00

LittlePrincess00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Здраво феминки, јас сум нова на форумов. Го направив да прашам баш поради тоа (прв секс), иако ве читам дооолго време. Значи со дечко ми сме 11 месеци заедно, и следниот месец кога ќе ја прославиме нашата 1 годишна врска го планираме нашиот прв секс. Тој е личност што секој ја посакува во својот живот. На секој можен начин ја изјавува неговата љубов кон мене и убедена сум во тоа. Секогаш потготвува изненувања и се е одлично.Го сакам многу и ми значи многу. 2 год. е постар од мене. Имаме неколку пати разговарано на оваа тема од порано и му имав кажано дека не се чувстувам поготвена и типов ми кажа дека ме разбира и ќе чека.. Но сега не мислам така, се чувствувам подготвена. Го сакам тоа, го посакувам него, неговото тело. Инаку се имаме фаќано (чисто информативно). Во последниот период, ме возбудува многу, па често влажнам и со нетрпение го очекувам нашиот прв секс, а од друга страна чувствувам страв од болката при кинење на хименот.:worried: Сепак, денот кога го планираме тоа е ден по изминувањето на циклусот, значи нема бременост шанси (водејќи се според меснтуалниот календар).Преокупирана сум со мислите како тоа ќе изгледа, дали ќе боли, ке го издржам ли тоа, и слично, па ве молам споделете искуство, мислење, совет ? :whew: Благодарам, однапред. :D Поздрав до сите вас :* !

На the drummer му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Таа од соништата

Таа од соништата Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    Здраво девојки. Сакам да ве прашам според вас која е идеална воздраст за да имате секс за прв пат? Вие на колку години го имавте?
    И уште едно прашање имам дали некоја знае како одат тие плоди денови? Имам слушнато дека некад еможи да си видиме да си израчунаме каде?
    фала

На Majakisss му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Од 17-20 години е идеална возраст за првиот секс.

16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.229
    Допаѓања:
    260.169
    Ако немаш редовна менструација не си играј со плодни-не плодни денови.
    Користете кондоми за да не се тресете пред секоје добивање.

На MilaP му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Таа од соништата

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    31
    тоа за плодните денови друго прашање ми беше. Не сакав да е поврзано. Иначе без заштита не планирам ништо да правам.

18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.229
    Допаѓања:
    260.169
    Симни ја апликацијата My Calendar на пример, секој ден е објаснет од месецот.

19. YoungandBeautiful

YoungandBeautiful Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2014
    Пораки:
    1.338
    Допаѓања:
    7.619
    http://www.femina.mk/здравје/интимно/календар-на-плодни-денови

20. Таа од соништата

Се зачлени на: