На 16 години (2004) имав голема возбуда, силно срце лупање (тахикардија) и бев целосно избезумен. И парадокс после сексот, девојка ми се јави да ме праша дали сум добро. Циркузи, но добро прв беше
odamna se sekavam kako denes da bese imav samo 14 godini koga imav seks so edna devojka postara od mene 5 godini
На 23 на кревет кај мене дома и послем тоа се каев што се плашев премногу а пружав анален пред тоа... Глупа и јас хахаа
Имав прв пат на 5ти август оваа година и прв пат малку ме болеше додека да ме скине, после веќе не. Крв имав ептен малко неколку капкички само. Но имам прашање. Кога имавме по втор пат (по неколку дена) мене пак ме болеше малку и имаше пак неколку капки крв. Тогаш на 5ти август имавме неколку пати и само првиот пат имаше крв потоа ни болка ни ништо, но кога имавме по неколку дена ме зачуди крвта. Дали знаете зошто е тоа, можно е да е некоја повреда или нешто?
Ништо страшно хименот додека се кине така е па првиот пар не се тргнал целосно па затоа си имала и по втор пат
Со 10 години постара девојка. Беше прекрасно. Уште на прва ми се исполнија сите можни фантазии во сексот. Не сме повеќе заедно ама да е жива и здрава
Кај неа дома. Прв пат ни беше и на двајцата. Имаше винце минце, па повуци потегни за на крај да го добие длабоко во себе. 15тина минути ми требаше да свршам на мое изненадување, батковци ме заебаваа дека 2 пати ќе го брцнам и ќе свршам првиот пат. Потоа имаше плачење па ветувања дека ќе се земеме ќе имаме деца за цел фудбалски тим итн. Сега после толку години се смеам на глас кога ќе ми текне за делот по сексот.
беше малку болно не како што некои други кажуваат со големи болки и мислам дека ке го паметам, тој чин долго !!!
Нема одредено време.Со некој можеш да се гледаш повеќе месеци и да не можеш сеуште да имаш односи со него,а со некој можеш и првиот месец.Не е до времето,до личноста е.
На 17 и се расплакав. Бегав наназад викав некам некам и оп бидна и јас ко избезумена не знам шо да правам... а