1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашиот прв секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mimi, 13 ноември 2009.

1. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    5.438
    Аа тоа ли па оти се плашев, и болеше и затоа така викав

2. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    не се заборава.....:P

На BoyL и Stefanmfo им се допаѓа ова.
  3. ShineDiamond

ShineDiamond Активен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    9
    Имам 19 години што туку наполнати се уште не сум била интимна со никого. Е сега моментално се гледам со еден дечко...и знаете дека после одреден период на гледање дека си доаѓа таа работа :rofl::lol:
    Јас сум цела збунета буквално бидејќи сум неискусна и ми се чини дека ке стојам ко некој дебил ќе дремам :rofl: не ќе знам што да направам во тој момент како да се понашам. Пак уште кога ке му кажам дека сум невина ми се темни пред очите ми се чини дека ќе ми се изнасмее бидејќи нели во денешно време тоа е "срамота" и дека ќе се изглупирам :lol::lol::?: Не дека не сум спремна знам како одат отприлика тие работи само се осеќам глупо од помислата дека не сум искусна и дека не ќе знам како да се " понашам" во тој момент. Некој совет од вас поискусните?

На Macorot vo Cizmi, Petar80 и Gentlemen им се допаѓа ова.
  4. babygirl15

babygirl15 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2016
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    186
    Ужас, цепки:rofl::rofl: Многу ме болеше и другиот ден цело време крв ми течеше.

5. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.128
    Не е срамота ако си невина и јас првиот секс го имав на 19 години и ниту во еден момент не помислив дека е срамота што сум невина на толку години.Така да опушти се кажи му нема потреба од никакви грижи верувам дека се ќе испадне како што треба.:D

На Herrera, ShineDiamond и Petar80 им се допаѓа ова.
  6. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.689
    Допаѓања:
    10.120
    Како бе невина на 19 години? :o Леле бруки, резил.. нема врска, види вака, не се нервирај заради тоа, се дешава луѓе да немаат секс до 19 години. Не си ни прва, ни последна. Ќе мора да се помириш и пресрамиш од тоа. Имаш неколку опции, на пример можеш да го излажеш дека имаш 14 години и затоа си невина. Ваљда не е до толку срамота ако до 14 години некоја е невина.
    Друго, за да не се обрукаш, можеш да му кажеш дека си имала некои здравствени проблеми заради кои не си можела да имаш секс до 19 години.
    Трето, можеш да кажеш дека не си невина, а потоа можеш да кажеш дека имаш некое вагинално крварење.
    Ајде, како и да е, ќе се пресрамиш некако. Среќно :D

На waterllady, Arthur и ShineDiamond им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    ^ ха-ха многу смешно.
    (facepalm)

@ShineDiamond не се замарај со толку ситници.
    Воопшто нема потреба за срам дека си немала односи досега, ни пак има потреба за да се правдаш или лажеш.

Ако се плашиш како ќе биде, ако се срамиш да му кажеш дека си невина, тогаш размисли дали е ТОЈ вистинскиот со кого сакаш да имаш прв пат секс.
    Со некој што сакаш да го направиш тоа, треба да си опуштена и слободна, а не да се плашиш како ќе реагира.

На Mia-K, ♣ Alba Viduam ♣, IM.TMKQ и 7 други им се допаѓа ова.
  8. TheGirl23

TheGirl23 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    2.904
    Зошто да ти се смее?
    Треба да го цени тоа.
    Не е ништо страшно, ни срамно што си невина на 19 години.
    Инаку за сексот, нема тука инструкции, остави нека биде спонтано, да си течат работите сами по себе, прави така како што се чувствуваш, нема да погрешиш.

На Dadusicka, cresa-jagoda, ShineDiamond и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. ShineDiamond

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    9
    Ви благодарам на сите што одвоивте време за одговор искрено ми помогнавте на некој начин да не се осеќам толку стегната и испаничена дечкото баш напротив не е таков што би се смеел на тоа ама јас си имам некој комплекси од самата средина во која живеам дека мораш тоа да го направиш до 18 годишна возраст ако не е до тогаш ти си глупава,заостаната и се то а нема врска тоа едноставно несакаш со секој тоа да го направиш колку да кажеш дека еј и јас имав секс или не сум невина,сепак фала ви уште еднаш ке пробам да применам ;):$.

10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.562
    Допаѓања:
    78.834
    Невиноста ти е товар?

11. ShineDiamond

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    9
    Не дека ми е товар само секој не размислува ко мене дека тоа не треба да го направиш со секој и дека нема врска самата возраст

12. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    5.089
    Па и во тоа е убавото, што не размислува секој како тебе. Не се замарај со глупости, ако сметаш дека треба сега и со него, терај. :D

На Arthur и ShineDiamond им се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.928
    Ич немаш потреба да се грижиш или да размислуваш за тоа како размислуаат другите.
    Невиноста си е твоја и ти ќе решиш кога и со кого ќе ја изгубиш.

На mira.mira, Arthur и ShineDiamond им се допаѓа ова.
  14. zokipoki.1

zokipoki.1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2016
    Пораки:
    397
    Допаѓања:
    1.288
    Господе боже зарем има и такви места??
    МОРАШ да ја изгубиш до 18 год , во вистинска смисла МОРАШ???.......ИЛИ...
    ИЛИ МОРАШ само затоа што некој ке ти рече ГЛУПАВА си и ЗАОСТАНАТА.....

На twilight123 и IM.TMKQ им се допаѓа ова.
  15. ShineDiamond

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    9
    Не буквално ама вакви се (facepalm):tmi::worried: ко злочин да имаш направено

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Cinnamon Bun

Cinnamon Bun Популарен член

Се зачлени на:
    5 декември 2017
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    5.994
    Еј @ShineDiamond уживај, имаш 19 не 29. Па и 29 да се океј, ако сакаш и на 29 ќе ја изгубиш. Твој живот, твое право остај друг што ќе рече. Тој што ќе те сака секако ќе те сака ;)

17. Arthur

Arthur Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.519
    Во слична ситуација сум (инаку имам 20 за некој месец па и 21) само што не размислував како тебе дека ке ми се смее или не кога ќе му кажам(ко му кажав не се смееше го прифати најнормално)и мислам дека ме гледа со малку поинакви очи (во позитивна смисла) бидејќи на наши години ретко се наоѓа некоја која не запливала во "оние" води...така да уживај се ќе и дојди спонтано...и јас размислувам што ли ќе правам како и слично.но како што кажав само по себе ќе бидне исто како и првиот бакнеж и затоа многу не му ја мислам
    :* :hug: :l:

На Dust, cresa-jagoda и Плавуша123 им се допаѓа ова.
  18. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    31.199
    Прво и прво имаш само 19 години а не 30/40. Второ, ако ме прашуваш мене, не е срамота ти што си невина на 19 туку срамота е за оние кои не се на 14 и 15. Баш твојата возраст ми е сосема нормална за започнување на односи. На дораснато и сериозно машко нормално дека не му пречи ако девојката е невина. А и не знам каква пречка има тука, и сексот се учи и се усовршува со текот на времето како и се останато.

На Arthur и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  19. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.062
    Допаѓања:
    7.318
    Devojko razmisluvaj so mozok.
    Tvoe e teloto I koga emocionalno si spremna I psihichki togas ke imash sex .Nemas potreba da lazes bilo kogo I da se prepravas ili da se sexas samo za da bidesh in. Sexot e povrzan so emocija I samo togash mozes da ja pocuvstvuvas potpolnata razmena Na energii. Ako te saka momceto ke razbere I ke bide vnimatelen PRI prviot odnos ako ne , posle odnosot nema ni mob da svrti I ke si mislis u glava deka ne te biva I nesto sizgreshila.Da ne ti e gajle dali site Na 19 se sexaat ili ne.Tvoe telo tvoi odluki no I odgovornosti za ponatamoshni posledici.

На Amateur, Dust, IvanaJenner и 2 други им се допаѓа ова.
  20. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    Јас мојот прв секс го имав на 19 години. Беше кратко, но убаво. :lol:

На Gentlemen му/ѝ се допаѓа ова.