јас го памтам како најлошо искуство во животот....колку само ме болеше... не успеа дури ни цел да го стави....ах ужас само кога ке се сетам....
Здраво девојки како сте , сигурно има некоја проблем ист како и мојот! одам со дечко ми скоро 7 месеци во почетокот негде кај 2 -3 месец ме прашуваше кога сакам да имаме однос но јас му кажав дека сакам да наполнам 18 години, и ако тоа веќе го направам сакам да се уверам дека тој ќе ми биде прв и последен па тоа да се случи во ред од тогаш само на шега го кажувавме ејј кога ќе имаме однос хахах ... стасавме до степен кога требаше тоа да се случи но тогаш јас му реков не и многу ми е мило што многу ме почитува и тој тогаш се тргна не напнуваше ... еднаш кога ме испраќаше дома му реков кога ќе биде работава тој ми рече Кога Ти Ќе Бидеш Спремна тоа многу ме израдува затоа што не е таков тип да ме тера на сила. Проблемо е што имам страв ако се случи тоа да не ме остави да замини со другааа зошто не знам што ќе биде во иднина СЕКОЈ МАЖ САКА ДА СКИНИ НО СЕКОЈ МАЖ НЕ САКА СКИНАТА ЖЕНА (HELLP ME )
Девојко, најбитно е како ти се чувствуваш,дали си спремна на тој чин, дали можеш и сакаш опуштено да му се предадеш...Ако го сакаш и ако посакуваш да си интимна со него, ништо друго не е битно...Никој не знае што носи животот, затоа уживај во моментот...А тоа дали си ти скината или не ич нема да му биде битно на некој што ке те сака, верувај...
Никој не може да ти гарантира дека тој ќе ти биде пв и последен. Пред се најбитно е како се чувствуваш ти. Ако си спремна-во ред. Ама никако не си дозволувај да го направиш тоа ако не сакаш ти.
Леле аман ! Како можеш да се омаловажуваш на еден начин со тоа што го велиш -СЕКОЈ МАЖ САКА ДА СКИНИ НО СЕКОЈ МАЖ НЕ САКА СКИНАТА ЖЕНА ! Зошто да не е обратно ?!?! Машките ќе уживаат,а девојчињата ќе чекаат до првата брачна ноќ ??? Сепак имаш САМО 18 !!! Цел живот е пред тебе,а дечкоти ако те сака нема причина да те остави за друга!
Ужасии... Со полни 19 години и веќе збеснати хормони. Тогашниот тип нејќеше! У смисла таа селската финта - јаааа, ако го откинам цветот на невиноста кај малава, вечно ќе ме гони и ќе трча по мене. Мукооо... на крај му реков - дај бе да се плеснеме веќе, и онака не планирам да те женам! Па ај некако бидна, у неколку етапи... Мислам дека на него му беше повеќе страв, а од оваа перспектива денес, абер немаше што прави. Не очекував магија, ниту огномет, ниту солзи, ниту рози, ниту плачки од среќа. Само олеснување - бидна. И надеж дека ќе пронајдам некој кој ќе ме задоволи, а не да ме остава да бројам ѕвезди на таван додека он слатко 'рчи после оргазам.
Најлошо е коа го планираш тоа Од сопстевно искуство коа ќе ми текне на тоа, ми се гади. Не дека не бев спремна туку баш коа дојде моментот и двајцата бевме многу стегнати и се здркавме незнаевме шо требаше да праиме хахах И башка многу ме болеше, али не ми течеше крв ептеен малку. Ми се губи желба за секс коа ќе ми текне Мој совет, нека се случи спонтано. Не паничете, и никакооо никакоо не се одлучувајте на таков чекор за само да усреќите некого!
Јас сум на твоја возраст..и јас се скинав со дечко ми идеме веќе година... Да ти кажам од лично искуство...колку што ке ти биде тебе убаво и на него ке му биде убаво..Немој воопшто да се плашиш Не боли тоа е енкоја слатка болка...но јас го направив тоа без кондом и мн убаво беше.. ) дури и два пати го доживеав доа бидејки не сум била целосно скината хахаха
Сакам ваше мислење, одам со дечко ми 2 години и двајцата сме 18 тој е невин исто и јас и веке овој период треба да се случи оној 'прв пат" .Па што ке ми дадете совет како е првиот пат дали боли? што да очекувам? споделете некое искуство... знам дека е често прашање но сепак сакам да прашам, ако може повеќе детали хуху
кај секоја девоја е различно, можеби мене ме болело тебе нема да те боли, зависи колку си опуштена, пред се и од самата ти ..
мора да бидеш максимално опуштена само така ќе боли помалку па ајде и не е тоа страшна болка никој досега не умрел при првиот секс, после тоа не се секирај секој нареден пат ќе биде подобар и поубав
ве молам за помош, со дечко ми пробавме да го имаме првиот секс но луге неможев да издржам тоа е ужасна болка незнам што да правам, тој беше пажлив и полека одеше но никако неможев да ја издржам болката и на тоа останавме
Ве молаааам за СОВЕТ: Имам 19 години и се гледам со машко околу 9 месеци не сме во врска е сега тој неколку пати ми има речено за да имаме односи,ама јас не сакав.Дали ке направам грешка ако имам односи со него.инаку досега сум немала односи со никој друг!
Зависи.Зошто не сте во врска?Тој не сака нешто посериозно или? Зошто ако не сака ништо посериозно,тогаш да,секс со тава личност е грешка.Најверојатно сака да те искористи само.
Само максимално опуштање му е мајката Значи опушти се,уживај,не мисли на ништо.Нешто предигра,или можда нека проба орално да те задоволи пред да пенетрира.
убаво те праша некоја од девојките зошто не сте во врска? можеби има друга па затоа не сака да биде во врска со тебе или не те сака(ако те сака би биле заедно) па да те искористи. јас да сум на твое место не би прифатила али сепак ти си знаеш
Ако си луда имај однос Не сте во врска а сака однос за дечкото! Па уште прашуваш дали ќе направош грешка Абе ма44е тој сака да те искористи зарем не гледаш? Ако те сака ќе ти биде и дечко и се ама тој сака само да те искористи а ти ако си толку лека слободно дозволи му дади си ја невиноста на некој што не ти е ни дечко
Аман Наташа, АМАН!! Дај одбирај малку зборови кога ги кажуваш работиве, смири се. Бог да чува и да брани. Инаку девојко, ти најубаво знаеш дали треба да го направиш тоа или не. Се чувствуваш ли подготвено, сакаш ли да го направиш тоа токму со него? Имаш ли точна претстава за тоа што ќе се случува понатаму со вас, со оглед на тоа дека вашево не е и баш сериозно нешто? Пробај одговори си на прашањава и мислам дека би го добила вистинскиот одговор. Ние тука можеме до утре да ти разглабаме дали да, или да не, но сепак конечната одлука е твоја.
Сакам да прашам колку крваревте по вашиот прв пат?јас еве втор ден и крварам ама онака по малку по2 или 3 капки во денот дали е тоа океј?