Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Вашиот прв секс

Дискусија во 'Секс' започната од Mimi, 13 ноември 2009.

1. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Јас не крварев скоро воопшто, ама мислам дека крварење два дена по ред без разлика колку малку, не е во ред... Посета на гинеколог при секоја ваква недоумица е разумна идеја.

2. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Јас крвавев ама малку.. 3 4 капки ете толку

3. LyckliG

LyckliG Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Во ред е тоа ама после самиот чин. Јас те разбрав според твојот пост дека крвариш втор ден по ред.
    Затоа ти кажав дека тоа не ми звучи на океј.

4. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Втор ден по ред крварам ама онака малку нешто ко кафеави капки имам а и оие денови треба да добијам и некако страв ме фаќа

5. ma44e

ma44e Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    фалаааа на сите за своите мислеља колку толку ми се разраснија некои работи.Инаку со дечкото не сме во сериозна врска поради некоку причини...,а и тој уште на почетокот ми кажа дека не сака, сега засега сериозна врска,инаку предходно беше во врска скоро две години ама со таја девојка скоро некаде година и пол од како е скаран.

6. mila-sk

mila-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    на 17 години :lol: 17,5 :lol: со бившиот мнооогу ме болеше...и немаше крв :o

7. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Е тоа не ми е јасно! Како може да нема ни една капка крв ?? Пример кажеш невина си, и се случи првиот секс и нема крв? И ќе мисли дека го лажеш, дека не си невина ? :(

8. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Некогаш има, некогаш нема. А он што сака нека мисли, секој нормален и малце информиран дечко го знае тоа, ако се сомнева кој го е*е. Не сме должни на никој ништо да објаснуваме.

9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Значи постои еластичен химен, кој наместо да се скине и протече крв се растегнува и не тече крв првиот пат, туку после неколку/повеќе сексуални односи, или може воопшто да не потече крв.
    Истотака може да не тече крв доколку девојката се повреди, падне/скокне/рипне и хименот да се скине, и нели при првиот секс нема од каде да тече крв.

А и незнам што е тоа толку битно да му докажеш дека си невина, ако ти верува нема потреба од докази, а богами и ако те сака како личност не верувам дека невиноста многу ќе му значи ;)

10. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    потполно се сложувам со најубава. Нема потреба од докажување на никој ништо, а за химен, секако дека може мн да боле да нема крв, малку да боле да има мн крв, и сите можни комбинации :!:

11. newstar

newstar Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    14
    Сакам да ве прашам .. Дали после првиот однос, менструалниот циклуис касни? (Не зборувам во случај да имаш незаштитен однос па да останеш бремена, туку едноставно затоа што се случил првиот пат па можно е да се поремети за ден-два циклусот) ????

На owl-ribbon му/ѝ се допаѓа ова.
  12. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Можно е поради „стресот“ кој го доживуваш ти психички и поради стресот кој го доживува организмот поради нешто ново, неискусено за него дотогаш.
    Од лично искуство, мене после првиот пат ми доцнеше 11 дена. Ништо страшно. :)

13. Piccola

Piccola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    116
    Здраво. Нова сум на форумов сакам да ми кажите мислење. Имав прв пат однос со дечкото.Беше многу болно и не осетив дека ме скина а ни тој,а влезе скрос во мене .немашсе ни капка крв. Користевме кондом првиот пат сврши ама настрана навреме се тргна . По некое време пробавме уште еднаш и во моментот се скина кондомот,значи најмногу ушсте 2 пати влезе во мене кога се скина а немаше свршено. Ме интересира дали постои шанса да забременам затоа што ми се плодни денови ??? ве молам помогнете ми :worried:

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    При повторен однос постојат шанси да останеш бремена, ако партнерот не се измил и не уринирал пред тоа.

15. Piccola

Piccola Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    116
    а дали можи да земам таблети како што се норлево дали се штетни? затоа што имам уште време ова се случи вчера. :worried:

16. Marijana5

Marijana5 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    2
    Јас крварев до мојот 3 однос мислам дека не е ништо страшно позз

17. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    Абе 4 потрошени сати беа тие...тортура.....де на ова страна де на другата ај сега инаку е не така ај сега вака...и дури не влезе :D ме изгоре од болење истрпив дватри пати влезе излезе и то беше првиот пат :D бесе со дечкоми шо го сакам тој ми беше прв и единствен али можам да кажам болно беше :rofl:

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.424
    Допаѓања:
    91.485
    По некој си трет пат успеавме. Мислам дека беше 9 септември. Не беше ништо посебно, не плачев, немаше многу крв, среќа зошто носев бело фустанче.

19. mid

mid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    еј женски јас сум нова на форумов и сакам да ви кажам за нешто
    неодамна да не речам пред една недела со дечкото имавме секс, прв пат траеше многу кратко зошто мене ме болеше но не потече многу крв, бевме кај него дома и беше преубаво романтично и со многу свеќи
    сега овие денови треба да ми дојди менструација но сеуште ми нема дојдено имам симптоми дека треба да ми дојди јадам многу благо и одам почесто во вц, сакам да прашам зошто касни менструацијата после првиот секс и дали и тоа ви се има случено
    иначе дечково го знам три години и се сакаме толку многу ми е убаво со него тој е човекот на мојот жибот ама јас не сакам да останам трудна уште од сега
    позз

20. innamylove

innamylove Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2011
    Пораки:
    379
    Допаѓања:
    231
    мене не ми каснеше воопшто и после првиот сексуален однос.....е сеа зависи ако ја имате згрешено работата тоа е веќе друго.....али што знаеш секој метаболизам е различен можеби само ти касни така да што и да е за убо да е :)