Можам да пишувам различно. Не се држам секогаш до еден ракопис. Некогаш ракописно, некогаш печатно, некогаш на лево , на десно.. завси до денот
Ептен убаво пишувам...да не се фалам ама сигурно најубаво се зезам...од убаво поубаво како рекле. И јас ја пишувам ш со цртичка долу ама треба да се одвикнам уште година иам до матура..слушнав не смеело... интересни ми се буквите во секоја има нешто посебно.. кејфски ми е многу
И јас пишувам убаво. Сакам да пишувам. Исто така го менувам ракописот, крупно,ситно,накосо, право ехее х) Скоро секоја писмена ми е со поразличен ракопис
не ја пишувам вака и мислам дека не е правилно Имам убав ракопис, некогаш пишувам убаво негогаш чкрапаници кога ме мрзи колку да е напишано .
Јас имам променлив ракопис Кога сакам пишувам убаво а некогаш не, зависи и мене секоја писмена ми е различна. Само имам лоша навика што 'ш' на ракописно одоздоле и ставам црта. И заради тоа секогаш имам 4 писмена македонски
Пишувам само со десна рака, со лева сум пробала и ужас е Ракописот ми е убав, барем според тоа што сум споредувала со други ракописи, многу е лесен за разбирање.Буквите ми се исправени, порано ги пишував малку закосено ама не ми се свиѓаше така.Широки се и споени заедно, затоа обично ми треба повеќе место за пишување...
Не да се фалам ама си имам убав ракопис.Најубав имам во класот каде што учам и каде што учев.Зборувам за основно и средно.И поради тоа,секогаш на табла морам да пишувам Инаку да, и јас ја пишувам понекогаш Ш со цртичка одоздола,така не учеа дека било правилно,а па некои кажуват демек така пишувале порано,во времето на мама и тато. Како и да,инаку знам да го преправам ракописот,можам да пишувам ептен убаво и ептен грдо.Па да неможат професорите да распознаат дали сум пишувала јас или некој друг
Повеќето букви ги пишувам печатно како што се „р“, „в“, „т“ си го пишувам како „т“ (ракописно) а инаку сестра ми ја пишува „в“ ракописно, а јас печатно, затоа пак таа „т“ ја пишува печатно за разлика од мене.. Се надевам дека се разбравме
Па до сега никој не ми го пофалил ракописот значи немам убав ракопис. Кога пишувам споро и со мерак,тогаш личи на нешто,инаку во брзање неможам ни ја да разберам што сум напишала
Имам јасен и разбирлив ракопис да не се фалам ама си го сакам Иначе и јас ја пишувам ш со цртичка одоздола
Mојот "ракопис"...повеќе може да се каже дека е ногопис порано ч ја пишував како и....дури се одвикнав.....
Јас ракописот си го упропастив во 3то одделение кога ни дојде една наставничка и се ни диктираше и ние да пишуваме и јас да не каснам со пишувањето брзо брзо и сеа ногопис иам а не ракопис додуше си го поправив малку од малку сега подобар ми е
Многу убаво пишувам Најубаво,ми нема рамен И почекајте да ми се наполни батеријата на апаратот и ќе ви ставам и слика