Имам 71, сакам да намалам на 63 Инаку пијам по литро првава недела, не сакав наеднаш многу бидејќи пред тоа ич не пијав вода од оваа недела сакам да зголемам на 2 литра.. секое утро пијам чаша топла вода со исцеден лимон и ѓумбир.. А за вежбање оваа недела 3 пати извежбав т.е 3 дена
Zdravo. Jas za eden mesec izgubiv duri 10 kg,ne drzev dieta,tuku samo gi otfrliv onie raboti sto debelat t.e gaziranite sokovi,lebot,blagoto itn. Sega mojot problem e sto preterav so slabeenjeto i mi e strav da ne stane uste poloso,jas vekje se naviknav na zdrava ishrana i sakam da pocnam malce po malce da vnesuvam pokaloricna hrana no ne sakam ni da se popravam mnogu, vsusnost ne sakam da mi se vrati jojo efekt. Pa bi sakala da prasam dokolku ima nekoj so slicna situacija da mi kaze kako da ja odrzuvam tezinata,kako da ne se debeleam ni da slabeam vekje?
Пред свадбата ослабнав 7 кг 2 месеци без посебна диета, некако немав време да јадам и многу бев активна. За жал се вратив а повеќето уште на медениот месец. Сега се обидувам нешто друго. До сега 4кг за 4 месеци. Полека но сигурно. https://25za25.blogspot.com/?m=1
Да дадам update до сега со интервално постење намалив накај 9 кг. Напред назад беше процесот додека да го најдам идеалното време за постење ама сега некако се навикнав и веќе лесно ми оди.
6 кила за месец дена, подготовки за маратон, со нормална здрава храна, водејќи сметка за калории вклучувајќи доста јаглехидрати и без целосно да го исфрлам благото.