3 месеци-15 кг. Ги вратив околку 10 зимоска ама сега гледам пак да ги намалам.Поради пребрзото слабеење одма ги вратив.
Здраво, Доста време ве читам и коооонечни ви се придружувам! од кога знам за себе имам проблем со кг, редовно сум на некој режим и тврдам дека не постои диета со која може да ви се промени вашиот живот. пред 2 години почнав да си јадам се што душичката ке си ми побарасе и ослабев 18 кг за околу 9 месеци само опуштено и ТРПЕНИЕЕЕЕЕ
30 kg za 6 meseci pred 2 godini (no za zal gi vrativ) i sega sum oslabena 38 kg za 9 meseci i prodolzuvam ne sakam veke da nosam siroki maici i xxxl pantaloni ubavo se cuvstvivam i prodoluzva, ima uste rabota
30 kg za 6 meseci pred 2 godini (no za zal gi vrativ) i sega sum oslabena 38 kg za 9 meseci i prodolzuvam ne sakam veke da nosam siroki maici i xxxl pantaloni ubavo se cuvstvivam i prodoluzva, ima uste rabota Bravo , sekoja cest kako uspea ?
7 kg за неполни 2 месеци, и тоа не од некоја посебна диета, туку од излегување и џин со лимон скоро секоја вечер журкање и намален апетит ради алкохолот засрамувачки.. ама знаев барем 3 пати неделно да трчам по 1 час. тоа беше летово, сега септември се вратив во нормала со исхрана и алкохол само 1 неделно и ставив 3 или 4 кг
7kg izgubiv so istiot nacin na koj so ti go kazuva stefchef a uste 4kg so un dieta ama za 30 dena sega sum na turbo un 12dena pa ke pisam rezultati
Два месеци -10кг. А не сакав, ама преисполнет период, пресреќна, успех на сите полиња (семејство, другарки, дечко, факултет). Време за себе, во доцните часови од ноќта, сон, ми фалеше... И вратив, вратив 4,5 кг. Ама пак, не сум како што бев. Многу испиени кафиња и многу кутии цигари. Само две кришки леб на ден, мачканици, или пак переци, ѓевреци, по некој ладен сендвич, многу ретко и бурек.
Јас за 3 месеци успеав да симнам 12 килограми и тоа само со полаа саат вежби секој ден и нормално здрава исхрана без газирано,бел леб,грицки и благо (само умерено). И сега за да не ги вратам почнав нормално да јадам (само црн леб) и редовно одам вежбам во теретана.
za 2 ipol месеци 7 кг со УН диетата, а вратив 4, но за 2 години, ја препорачувам на сите оваа диета не се гладува а се слабее