Bese malku odamna no ajde da kazam: pred 3 meseci 70 posle 3 meseci 49,sekako deka ne e zdravo,a sega mi se sluci za mesec od 57 na 51 da simnam
Секое сабајле една овошка и грст бадеми непечени за ручек една пченка или грав/лека сетоа тоа без запршка по еден тањир и мн салата еден ден во неделата парче стек секој 7ми ден детоксикација само течности природни сокови , продолжувам понатаму уште 10 и мислам таман ке биде. Практикував ручекот да ми е во 4/5/6 но некад се случуваше и во 8/9 навечер кога сум со обврски цел ден.
Пред 5 години 10 кг,писле пак ги вратив ама половина,после пред 3 години ославев повеке од колку што треба мислам дека над 10 кг, па пак се здебелив па сеа пред една година пак ослабев некое кило па сеа пак го вратив а мојата диета му ја должам на минимално јадејне на леб и мн мислење за ситници и нервози
35 кила ( добиени во бременост ) и тоа не еднаш, не двапати туку три пати, во рок од 5 години едно подруго сега кога ме гледаат танка и згодна и им кажувам дека имам три деца, реакција
Извинете вака што се мешам,ама џабе ти е здрава исхрана ако не спортуваш било што,јас јадев се и свашта и нездрава храна ама бев многу физички активна.
Дома вежбав на орбитрек па здрава храна, да исфрлиш благо, газирано, сокови вештачки, брза храна. Добро можеш да пробуваш по 2-3 месечно, тогаш не пречат и сигурна сум дека ќе ослабеш