Вашиот ритуал пред и на плажа!

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од Avril.09, 20 јуни 2011.

1. Aleks.mar

Aleks.mar Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    470
    Мојот ритуал - станувам 2 саати пред да тргнеме (најчесто одиме за викенд еднодневно на плажа) прво пијам кафе средувам лице коса нокти (стандард ритуал) будам деца проверувам дали се сум спремила во торба појадуваме се облакаме (нормално со одолговлекување и молење сепак "деца" се во прашање) на излегување проверувам дали се е ставено у гепек шишињата со вода и ранчето за битни работи у кола и веќе конечно тргаме. :sweat:

2. praski4e

praski4e Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    1.079
    Допаѓања:
    1.320
    Торбата ми е спремна од претходниот ден, дента само стануваме се миеме/средуваме, правам по некој сендвич, облакаме купачи и одиме на плажа рано да фатиме лежалки и седнуваме пиеме кафе во некое барче на плажата и потоа цел ден на плажа уживаме.

На Eunoia му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sunsetbeach

sunsetbeach Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2025
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    114
    Koj ritual be ja sum spontana :D za 5 min se spremam za iskacanje u torba se sto treba za na plaza, voda obavezno, suncream, peskir, odbiram plaza da ima kafic nesto na samata plaza ili u blizina n' thats it.
    a na plaza poise sakam da sum u voda otkolku da se pecam ko guster :sweat:

На Aleks.mar му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Romina

Romina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    250
    Допаѓања:
    254
    Се туширам, ставам крема со заштитен фактор на лице и тело, облекувам купачи, фустан за на плажа или шорцеви и маица, апостолки, ставам капче и наочари. Торбата обично ми е спремна од претходно. И скоро секогаш со себе носам ладна вода.

На Aleks.mar му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Лејди Гага

Лејди Гага Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2025
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    825
    Да се најадам убаво, мачкање со крема обавезно и со бањарка идам да на плажа да се заштитам од сонце:)