Заменето. Тешко дека ќе помогне. Од кај ќе знае типката дека she is on my mind. Имате ли вие женските такви инстинкти да осетите кога некој ве мисли? Мое хитче на денот.
Од кај ќе знае?! Ќе и го испееш, сине. Во порака, на чат, во ниедно време на телефон. Зависи каков глас имаш, тоа. Јас, секогаш во порака ги рецитирам затоа Можда ќе и жежи увото, ќе и црвенее сега, ама пошто спие и пошто, кујзнае со кого се и е поврзан мозокот, ќе мисли дека некој х таму ја мисли. Не ќе знае дека ти си тој што ја опева. Пиши и. И процени.. како би реагирало момето. Јас не секому пеам ем не секој заслужува ем, кузјае како би го сфатиле луѓето.
Брилијантен совет. И немој ти мене сине. Важи, ќе и шепнам на увце или преку анонимно љубовно писменце на фб, скајп итн. без потпис од мене или можеби ќе ставам некој љубовен печат. Увото може да и жежи и од љубов и напаленост, но и заради шепотот мој. Таман работа, не пејам на секоја. Закон си жапке! Инаку ги сакам INXS топ група се. Декларирам нов хит на денот за да не биде забегувам од темата.