моите нокт ке ми пораснат малку и ми се кршат и ми се делат мн ме нервираат. можеби дека по рано ги гризев.
Најчесто ми се вакви, понекогаш знам да додадам цветче или малку светки на врвовите. Лесно е за правење, а изгледа убаво и средено
Кратки, нежно светкави (ама не златни) Габрини 25 Зелени, војничка боја се во вистинско светло Рапсоди 349
Моментално ми се налакирани со тој лакот што распукува - сина боја и розева основа. Ме мрзи да ги сликнам, па еве, вака изгледаат.
Еве ѓи моите малечки ноктиња Многу ми се слатки и во живо понежно изгледаат овде блицот многу го осветлува лакот што ми е како подлога
Испокришени ми се ноктите, што да правам таков ми е спортот долго време не додржуваат. Но сепак се трудам убаво да изгледаат. Намачкани се со магнетик сив, но магнетот го свртев поинаку,за да испаднат вака линииве. -тоа што има дел од ноктите како да не се шарани,е блесок од светлото,па така испаднало на слика
Девојки, сакам да ви кажам дека секогаш ве следам и дека вие сте ми мотивација да си ги средувам ноктите!! Сите дезени што ги постирате ми се допаѓаат, некои дури сум ги правела и јас на моите нокти, но не секогаш ми излегувале убави како вашите. Денес сакам да ви ја покажам мојата water marble . Можеше да излезе и поубава, ама лаковите не се разлеваа во водата. Поздрав и keep up the good work!!