^^ Бомбонки ти се Еве ги моите. За жал сликам со моб. па сите слики се со слаб квалитет. Портокалови се, со златни светки од горе.
Еве нешто и од мене, едноставни со мало срценце. А потоа надополнети со леопард принт во боја. Се разликуваат боите затоа што се на различно светло сликани.
Моите нокти направени пред 2 дена..квалитет на сликата нема оти се сликани од мобилка Спојлер инаку се правени со магнетен лак металик сино-сив
Essence Time For Romance врз Essence True Love. Спојлер http://iloveprettycolours.blogspot.com/2012/03/essence-time-for-romance-true-love.html
јаки ми се,знам. и крати исто,ама ракомет со долги,не се игра сама си ги правев ,чудесни се абе ајде,ке ме биде
Новиот лак кој си го купив минатиот викенд и веднаш морав да го испробам. Спојлер Пацифик Габрини 33 * вторава слика не е моја
MMM MMMM за бојава перфекција за да не сум офф мојте се со магнет ...и морам да ги пофалам Флормар зошто магнетчето е мнн мнн попрактично од тоа на голден росе--- Спојлер Сликите се од нет а мојот лак е темно сининиот баш како на последниот ми се