Моментално ми се вакви, не знам колку може да се забележат бидејќи е случајна слика. Некоја ептен светло-кафена нијанса е, дури и оди накај крем. Буквално се вакви како на Елена :
Знам дека отупев со светкиве (ве предупредив дека сеа ќе тупам со нив и дека ќе ми бидат хит )....ама не превртувајте очи кога ќе ги видите хаха. Френч со светки, добра финта
FBI јас учам од тебе... секоја чест за трпението Од мене забра принт во обид....како е? Не е баш така лесно како што мислев, посебно на десна рака.
Поради тоа што ми здосадија тигри, лавови, зебри мачки и пантери на нокти. Јас си направив џунгла Експеримент нокти. Што мислите? Би носеле ли некогаш вакви нокти и во која пригода?
Вашите нокти навистина се преубави...Моите да не ви ги покажувам моментално се налакирани проѕирен лак и толку....
Моите моментално се налакирани со лак некоја си бисерно БЕЛА боја, на два имам сина линија, на два имам розева.
Јас ќе си ги ставам на една недела одмарање. Т.е ќе си ставам од овој лак, проѕирен и нема да го извадам една недела. Си земав еден лак од орифлејм еве го: 160 денари е, ама вреди! Не го фалам дека сум зачленета, да се разбереме, туку на сестра ми другарка е зачленета. Значи, во вторникот си ставив лак, и дури денес го избришав, затоа што ми здосади една иста боја. Ако ставите одозгора од овој лак, може и две недели да не ви се извади или избели лакот! И плус е за зацврстување на ноктите!
Јееееееее си имам хороскоп на моите ноктиња Jaка е техникава со весник, а плус е многу лесна. Е само едно прашање до поискусните весникаџии. Зашто на некои нокти ми е побледо, а само на 3 нокти се убаво црни буквите. А држев и правев исто на сите Утре ќе ви ги покажам ме мрзи сеа
Леле ќути. Секој ден идам по весник и си барам интересни сликички сакам да начекам некои ликови такви малечки па да ги "испринтам" на ноктив А после тоа се излакира одма со безбоен? јас така ако не ги излакирам одма и избледуваат брзо, па може тие ти се бришат. Или може н си држела цврсто или немало доволно алкохол или предвреме си ги тргнала друго не ми текнува инаку моите:
eeeeee Aлисе аман веќе од тебе. МРШ! Па сите нокти ти ги сакам. Кога ќе си ги правиш ќе ме викаш и мене и ќе правиш се дупло Иначе си ставив безбоен, абе добри се за прв пат, може и подобро ама ај некст тајм. Иначе јас си исеков хороскоп и тој го лепев. А да ова со сликичките е топ. Следен пат ќе разлистам весник да видам што интересно има