Не се лепени, се гледа како е замачкан лакот. Извини лин, преубави се, ама се гледа дека не се прецизно направени, ти треба вежба И моите леопадовски, мислам дека ги немам ставено....и мене ми треба пракса ехееее аматерски ова, ама има да ги извежбам
Многу имам инспирација за се, за време на колоквиумска. Еве ми ги најновите нокти. Инспирирана од тие на Лолита ,и јас активно почнав да ги правам. Вчера ми беа со црвени нијанси. Така ми налагаше пригодата Сегашниве до сега најмерак ми прават од оваа таканаречена „сунѓер“ техника
Mе потсетуваат твоите нокти на печурчињата од супер-марио само превртена и еднобојна варијанта! Супер се! Спојлер на ова ме потсети: Моите нокти моментално одмараат некој ден со лак за зацврснување, па ќе ги правам за на свадба во сабота. Само незнам како, најверојатно ќе украдам некоја идеа на ФБИ со светките
Ги најдов сега во тел. и викам ај да ви ги пуштам, ги имам правено поодминативе месеци...Еве уште некои
Kallias БРАВО!! Ама ова волку деталново цртање сама го правиш?? Многу ми се допаѓаат посебно првите преубави се! Еве ги и моите си ги направив прошлата недела (не сама на ноктачка бев ). Кој е повешт може и сам да си ги направи лесни се