Ова е најмногу за Цеца-1, ме прашуваше за овој туторијал, па јас си направив свој, не е воопшто лесно поготово за вакви нестрпливци како мене, ама се изведува
имате некое студио за правење нокти или така во домашни услови(видов дека ноктите кои си ги постирала се преубави и гелирани)
Еве моментално си ги излакирав вака , иста должина се моите исто се само што неможев да ги става во компјутер сликите
не се моите но се исти вакви како на сликата... http://www.crnobelo.com/images/stories/ ... tovo-9.jpg
боја како од сликава марка е таа ... секако не се мои ноктите ....во скоро време пак ке си ги стамм мојте слики со моменти кои ги имам на апарато
Боја како на сликата на мислењето над мене, само што мат ми е лакот и убаво изгледа зашто ми се долги ноктите
Ептен е лето Искрено се мислев да ги правам за темата ама некако не ми изгледаат Хипи, а и не знам некако што би било Хипи, можеби малку шаренилце со понекое знакче ама не ми се нешто по мерак, вака овие си ги видов во идеите и си ги направив, многу ми се веселки.
Ноктии обожавам убаво средени долги нокти какви што и самата поседувам успеав да си ги израснам и сама си ги правам лакирам и добро ми оди добивам пофалби од блиските и пријателите еве и неколку фотографии (бидејќи ако земам сите ги има мноогу) кои ми се поомилени