Ова е лакчето, морам да го пофалам дека веќе 3та недела ми стои на ноктите, дури сега почна да се лупи малку на палецот, затоа и не ми е сликнат
Како бе, нели ти растат ноктите, за три недели би требало да ти пораснат до 3 милиметри, добро сеа кај секој различно нели. Инаку бојава е врв, порано се лакирав исклучиво во оваа боја, само таа не изгледаше грдо на моите изгрицкани нокти, а сега, сега е нешто друго, се наоѓаат секакви лакови во мојата колекција. Да не бидам офф, ја пробав онаа техника со најлонче, демек мермерен лоок давало, како да не, зашмрљан лоок дава, или па ја не умеам да ги направам, како и водената техника
сакамм ноктии а само ги грицкам ко чоек неможам да престанам! се лакирав со виолетова боја ..морам да купам убај и обавезно да чувам нокти! -.-'
Да не бидам офф, ја пробав онаа техника со најлонче, демек мермерен лоок давало, како да не, зашмрљан лоок дава, или па ја не умеам да ги направам, како и водената техника [/quote] Основниот лак треба да е добро засушен и не се трие туку благо се притиска.Јас ги правам по 3-пат и ми успеваат.
Основниот лак треба да е добро засушен и не се трие туку благо се притиска.Јас ги правам по 3-пат и ми успеваат.[/quote] Kako e toa ? ќе ми ја објасни некој таа техника со најлонче ?
Моите нокти...се вакви моентално.Занм,не се совршени,ама ме мрзеше да ги шарам и ц'цкам и затоа се вакви Спојлер Резолуцијата не е баш најдобра,од телефон се сликани,затоа,ама се надевам дека убаво се гледаат
Еве и јас ја испробав веќе познатата техника со најлонче, како за прв пат супер испаднаа. Сакам јас вакви "уметнички " дела