Еве ги моите нокти моментално, шугаво налакирани. Ваков е лакот ист Еве ги! Спојлер Занемарете го неисчитениот лак од стрена и показалецот Па гаден беше
Денсинг квин, модерна баба имаш Инаку моите сега се со проѕирно лакче. Одмараат од моите секојдневни измачувања
Морам да се пофалам дека сум прилично горда на моите нокти, т.е на себе. Со многу маки уште малку ќе ги доведам во совшрената состојба какви што ми беа, и им ветив дека веќе никогаш нема да истурам нервоза на нив. Последниов пат претерав. А сега ми напредуваат. Моментално на ноктите имам: -крема хемал, ставена од сабајле и впиена скорз -лак за зацврстување со калциум од аура -кремаста подлога -бел маникир - проѕирен лак - и цветчиња на средниот и на прстот до малиот од надворешна страна, и цветче на палецот од внатрешна страна Фала на внимание, фали ме усто да не те расчепам ама морав да се испофалам, многу сум среќна. Еве ви и слика.
Моментално: Поужасни - никогаш не ми биле. Не се црвени, туку некоја дреч розева флоресцентна боја која мава накај портокалово. Многу гадно се зезнав што го купив лаков, нека поседат до вечер па ќе ги запознаам со ацетонот и памукчето.