Девојки сте користеле Мат-лак? ако да добар ли е? размислувам дали да го купам <3 Иначе извинете ради офф топик сакав да ги сликам али ми се излупија прееска и неможев да ги сликам
јас го имав од авон и мене личо не ми се бендиса нешто многу , како со коректор да си мачкана ете така нешто беше
Моите моментално се грдички ептен Лакот пола излупен ми е, дека дома сум си ме мрзи да го извадам Утре ќе си купам од Џамбо вештачки, ќе си ги налакирам и најубави ќе ми бидат!
Моите се во Омбре со три лака. Една најсветла розева основа, посветла розева и потемна розева за другото. Не ми чини апаратот, а со телефон не излегуваат убаво, ќе постирам слика ко ќе го направам апаратот. Вака нешто ми се
Средени и обични со средна должина, налакирани со два слоја безбоен лак и конечно сите со еднаква должина. Фала Богу!
Пошто не можам да сликам ви ја праќам инспирацијата. Вакви се, потполно исти, но не гелови и слично, туку домашни правечки од мене лично И навистина ми е мака што не можете да видите колку се само исти, се запрепастив од моите способности
Каде можам да најдам од тие тенките селотејпчиња за нокти?Ако ме разбирате од кои барам.Неможам да најдам слика моментално.Баш мислам тука дека некој пиша дека има такви на бит пазар,ама јас барав и не најдов. Фала многу