И пак јас, со моите вештачки нокти. Само што ги извадив. Издржаа точно 5 дена. И ниту еден нокт не ми падна. Ова некое чудо. Ама денес ми падна еден нокт, и бидна... Едит: Грин... Ти пишав во ЛП, за да не пишувам тука.
Од кај ги купуваш ноктите?и со кој лепак ги лепиш? Ја кога сум ставала вакви обични нокти,не ми издржуваат ни еден ден. А и стварно убаво изгледаат твоите Инаку моментално ми се налакирани со темно зелен лак
Avon - Golden Vision . Бојата е сон Металик ефект дава со повеќе слоеви,и се прелива некако. Ете го лакчето. Спојлер anabel-a напаѓај,ако не си купила уште ваков знам дека бараше
Моите најнови , иако квалитетот не е баш најдобар сликано ми е со камерата од компјутер ама се гледаат боите колку толку
Исти ми се,вчера ги правев само што моите нокти се изрицкани па не би сакала да видите како изгледа Додека имам гел,ќе ми пораснат за тоа време.
Ноктите на левата рака се мои, а на десната се на другарка ми . Имаме лак со светки , само што јас има потемна подлога а таа посветла. Во живо е многу поубава нијансата .