Луѓе што да и правам јас на моите нокти? Лакот не ми трае ни 2 дена, а во допир сум со водата колку раце да измијам. Не ми се верува да е до лаковите, квалитетни се.
Ај тука да прашам, кога ја заклучиле темата за општи прашања. Прво, има ли салон за убавина што работи и на нокти во Кочани? Ако има каде е и дали користат УВ гел за лакирање?
Да ти кажам право, ми држеа точно 23 дена. Со ваков лепак, од тинекс, 25 денари. Спојлер Со нив и си миев коса, се` ми беше нормално. По некој ќе падне, ама ќе го залепам. On the other hand, што би се рекло... Идат негативните страни... Кога ги извадив ноктите, што да видам... Ова се само првите 3, а другите можеш да замислиш... Потсетување, вакви ми беа: Спојлер Што е најтрагично, предходната недела ми беа во црвено, и сега кога го извадив лакот, не се извади цел. Остана во длабнатините. Едвај некако ги спастрив, и сега ми се вакви. Така да, додека имаш вештачки, се` е розево. Ама после кога ќе ги извадиш...
А квалитетот на ноктите каков е? Како се викаат салоните за нокти?Имаш искуство со нивната надградба?Те молам за одговор ...