не ги негувам росонерче хех, два пати сум ги направила вака и траеле 5 дена до 1 недела, али онака филм ми беше да видам како изгледаат, а за функционалност донт еск .... отидов во еден бутик да пробувам фустан малото нокте остана на тулот али да не идам офф топик
Мене ми се допаѓаат, лично не би ги носела не е мој стил, некако готик ми делуваат, ама баш се интересни...како ги исчува толку долги
Леле Не сум видела досега млада девојка такви нокти да негува .. Ако толку ти се допаѓаат носи си ги, ама многу ми се чини не оставаат баш добар впечаток на околината Штом имаш убави и цврсти нокти, можеш да си ги пораснеш малку да ги негуваш со френч маникир или некоја убава боја, предност ти е ако не ти се кршат.. ама вака Мене одма на оваа ми текна кога ги видов Спојлер
Еве ги моите правени со сунгер техниката, прв пат ми е следен пат поинвентивно а и сликата не е квалитетна од мобилен ги сликав.
Си ги направив со весник. Прв пат. И ми испаднаа совршени. Буквите се црни и убаво „испечатени“ и си се радувам како малечко детенце
Со 70% алкохол ама треба убаво да стегниш кога ќе го ставиш весникот на ноктот и да се трудиш да не мрдаш и да не ти се помести оти ќе бидат матни буквите мене така ми испадна еден нокт Јас си мислев дека е тешко, а прелесно е и се прават за многу брзо време.
Нејтири, дај ма сликај ги не не попалувај само, сакам да ги видааам! Инаку јас уште не сум ги направила, ама ноќеска или сабајле дефинитивно ги правам