Oбични,виолетови.Морав да ја ставам на fotografija.mk бидејки сликата е со камерата од лаптопот и ги вади сликите во bmp и несака да се прикачи
Од пред некој ден. Ама не можам, не сум навикната без вештачки нокти, па прееска пак си залепив. Многу ми е шубе некако со кратки нокти, фатот ми е чуден. Фактички, еве ги бе. Истиот лак е. Само што на оваа горнава слика, лакот е згуснат, има 5 слоја, моите нокти се никакви... блицот ги прави потемни. http://forum.femina.mk/telo/vasite-nokti-t4509/2940.html?hilit=исполупени#p1347670
Еве ги моите нокти,кратки,средени излакирани со Голден Рос новите лакови во поголемо пакување,бројче 15-First Kiss.
Женски имам еден предлог, ако не ви е проблем пишете ги бројчињата и фирмата на лакот со кој сте налакирани, зошто тука има многу боички што лично ми се допадна па за да прашам кое бројче е, треба да ја полнам темава со офтопици!
Новите лакови на Голден Роуз со светки се вистинска љубов, сите ги сакам !!! Спојлер Само штета што не ги направиле со дебела четка, како и најновите обични лакови. Бр. 110
~Ау колкави нокти, не ти сметаат? Предолги се Да не бидам Офф, моите се киви ноктиња, се обидов ама не ми се по мерак, ќе треба да се преправаат наскоро
^ Објаснував за ова и во темата за долги или кратки нокти. Воопшто не пречат бидејќи не се вештачки. Ако беа, ќе имаше друга приказна.. Пардон за офф