Средна големина, нелакирани поголем дел од времето. Не за друго туку едноставно ензнам да нанесувам како што треба! :
Па можеби направила ист маникир како од сликата на Даки, ама не можела да ги сликне. А моите ... Уште се катастрофа, уште ги опоравувам и се трудам да ги ставам во ред. Налакирани ми се со еден мутав нискобуџетен калциум гел и имаат некоја си млечна нијанса. Само што, многу ми се пократки од овие на сликава во споилер и се надевам не за долго. Спојлер
Средно долги,лакирани во безбоен зацврстувач за нотки на авон,оној најновиот,коцкаста им е формата.Неможам да ставам слика се извинувам.
И така ми се искршија и сега ми се вакви.Не дека некогаш ми биле нешто поголеми...ама,ама...никако неможам да ги нараснам
Целите ми беа светкави ама не ми текна тогаш да ги сликам..Сега кога ми се убави пак немам батерија .Ама битна е должината .Ова за мене е успех, стално ми се кршат досега не сум имала волку долги нокти .
Моментално вакви ми се,ги одмарам од разни лакови и џиџи миџи.налакирани се со авон gel strenght base coat...