Како за на свадба .. инаку убаво ги исчистив од страните вака ги сликнав зашто ќе снемав после батерија
Ако добијам уште некој коментар дека долги нокти се нехигиенски ( ) и покрај сите објаснувања, ќе ви ги пратам моиве по пошта! Надвор е пролет, зелени сме (сакам да ги дополнам, но и вака се добри )
Спојлер Не сум многу љубител на гелниве, ама неможев да не си го напраев меараков со овој френчов, го сањав више. И така веќе 2 недели сум раат, ни да ми се изљушти нокт, ни да ми се скрши при облекување. Должината за мене е малку голема, дефинитивно следен пат малку пократки.
За девојките што имаат ептен долги нокти,и што несакате да прифатите дека е нехигиенски јас само ќе кажам дека,не се ни убави толку долги за гледање,некој од стана што ќе ги гледа И не ми се лутете,само кажувам Инаку еве ги моите,за никаде,никогаш неможам да ги израстам малку да нараснат и се кршат Дип убава ми е боичкава не за друго
Пресни, денешни, нормално гелни, јас стварно не можам да се замислам повеќе без гелни нокти, ма колку сака нека е штетно, со оглед на тоа дека моите нокти ништо не ги упоравува, и дека секој ден рацете ми се во вода, кој ќе ми ги мие садовите во Скопје, така да каков лак и да ставам, дал од 50 или од 500, мене ми се лупе, со овие сум раат цел месец, и плус за 500 ми ги прават, гелот е добар, и секој месец си ги менувам шарите.
Моите се француски,нешто вака,синоќа ги направив. Редактирам,зошто заборавив да напоменам дека не се мои,да не дојде до забуна.