Моите ...??!! ...ужассссссс !! налакирани со темно бордо лак изгребен од страните... немам време од учење да си ги средамм...али ајде кога ќе биде тоа најбрзо ќе ги сликнам и ќе ви пратам слика..
Да ви ги претставам моите нокти -а ла Бандини Вчера нешто експериментирав, не сакав вака да излезе ам ај ќе постојат ден два... Еве ви идеја за маскенбал
Јас ја копирав Росонерка Ми се видоа интересни ама мислев дека нема да ги напраам убаво . Сепак , се изненадив пријатно , од самата себе
Love them! не се многу прави линиите, ама јбг, шта чеш. Повеќе среќа следниот пат И ме нервира што не се иста должина. Ама се трудам да ги израмнам. и не одете многу офтопик, прашувајте по ЛП, пак ќе се наполни темава со офтопици...
Еве ги моиве без ништооо вчера го избришав морнарското маникирче од матурската и сега ги одмарам само со проѕирно лакче А ноктот на показалецот занемарете го ми беше скршен за матурската па ми го додаваа со гел онака другите си се мои
Ова се моите нокти во моментов како изгледаат - им ставив светло розев лак со сјај и убаво ги истурпав...Во позадина е мојот монитор, а на него Фемина
Еве ја десната рака, за некое чудо, излезе поубава од левата, а и подолги ми се ноктите..Освен показалецот, кој никако не сака да порасне