Здраво девојки една феминка наназад незнам која бесе точно сори мислам дека го имаше ставено овој линк ми се допадна ептен па решив во истиот момент да пробам http://www.youtube.com/watch?v=SfzzPZkM ... ure=relmfu и еве како ми испадна сликите се од моб. па се матни ама мислам дека се гледа што сакам да ви покажам пробајте интересно е П.С. јас користев лакови ое мода
Обични тиркизни. „Одлепив“ по бојава во последно време. Занемарете го тоа околу. Во двор бев дур сликав, сега е избришано.
wow прекресни ви се бравос уште да можев да си ги пораснам моите... само вештачки кога ми се (а скоро секогаш ми се) можам да си ги бендисам може ли некој совет за да не ми се кршат и да ми растат побрзо? позззззз
Ти фали уште еден слој. Инаку ноктите ти се прекрасни Како ги одржуваш толку долги? Не ти се кршат? Моиве едвај малце да ми пораснат и одма се кршат, china shit
Па искрено ноктот на палците знае од време на време да се поткине од страна , па лепи со лепак или ставај ханзапласт Инаку не треба бе уште еден слој , викам во живо се многу поубави .. Не ми се кршат , барем не како порано кога почнав многу да ги лакирам , нонстоп . Сега после секое лакирање или секое второ ги одмарам со третманот од Аура А ако ги скратам скроз ставам од Флормар за побрз раст и решен проблем . И обавезно после секое бришење ставам паста за заби , порано многу жути ми се , многу .
Ова се моите нокти (надградба), правени кај многу професионална козметичарка. Ги правев на 8 мај, а уште ми се феноменални. By the way невестински ми се ноктите, нели невеста бев пред 3 недели
Прво малце си ги одмарав очите од шарени нокти со розево бисерно лакче, па потоа ми беа со тегет лак што распукува на светло сина основа (кој што поубаво стои на кратки нокти, барем мене така повеќе ми се допаѓа) и вчера ги правев со печатиња и многу ми се допаѓаат