Еве ги моите нокти тазе правени, надградба со гел во салон Ред Мари во К.Вода. Преголем проблем имав со ноктите, многу слаби ми беа, лоша маана да ги грицкам и слично. Сега како нови дланки да имам
Еве ги моите ноктиња,со надградба. Не се шлакани како што гледате,само со обичен кремав лак,за да ми одговара на свадбарската комбинација.
ги постнав во цртаме ...решив да не ги правам сите нокти пошто некако ми е фенси сега овие 2 прсти да се шарани ..мојте тазе направени Водени Бебе сино Нокти
Спојлер И јас ги налакирав сега.. Ама друг пат ќе ставам слика.. Сега ни мобилниот не ми е тука, ниту пак ми се префрлаат слики.
Еве ги моите: Летни бои, за летно расположение. Не сум баш искусна кога се работи за лакирање, ама тоа е. На врвот црвено, па розево, и на крај да кажеме темно зелена боја.
Ми беа шарени ги правев Water Marble ама за два дена ги изгребав од нервози и сега моментално ми се катастрофа .. утре планирам си ги направам
Моите се кремасти и на палецот имам по три црвени точки... слика немам.. телефонот не ги прави сликите убави