Морам да ви ги покажам ноктиве правени во вода ова беше само експеримент колку да ја извежбам техниката, која е многу добра имате уникатни уметнички нокти после тоа одма ги избришав ама за друг пат ќе бидат поубави
Многу убаво средени нокти, браво!!! Јас сум за првите, но иако не сакам шарени нокти вторите ми се допаѓаат кажувај како ги правеше...
Моите нокти се за греота... Во последно време немам време за нив. (колку убаво сложена реченица!) Во моментов има остатоци од црн лак... Обично и таков ставам, ми одговараат потемни нијанси: бордо, црна, кафеава, тегет, темно сива... Светли ме прават да изгледам ко циганела.
Eве ги и моите ноктиња,направени пред 2 дена,утре планирам да ги бришам и да направам нешто ново,па ќе ставам слика да видите
Значи тоа е еден вид на лак кој не се лакира туку само се става на ноктите. Тоа се готови дизајни кои трајат повеке од 15 дена не се лупат како обичните лакови а исто се бришат со ацетон. Има еднобојни, француски маникир, она со водна техника, она како леопард, со чипка значи секакви и највеќе се користат во Америка, за да не се оди на маникир, туку може сами дома да ги направите. Нема да има замачкување од страна со лак, нема чекање да се осуши лакот. Супер се али се и скапи. Ги има на интернет да се купат... ке ставам уште слики со другите дизајни