Немам со што да ги сликнам, ама вакви ми се, ги правев сношти и искрено ми иде да си ги гризнам, ко лижавче ми се
Овакви џанам. Ништо посебно, едноставни, средени, скратени. Не поднесувам долги нокти, ниту гел, ниту тракатанци. Се ми паѓа после од раце, нит садови да измијам а да простите, нит да се забришам на раат. Некогаш знам да ги пуштам малку подолго од ова и да им ставам црвен лак, ама тоа е максимум. После два дена веќе кратам.
Вака некако се поголем дел од времето, овој розевиот додаток којзнае зашто го бапнав денеска, онака, мала промена. Инаку се еднобојни, обично мат - црвени, црни или пинк. И едно тиркизно лакче го шлапкам во последно време. Со оваа должина моја и не-квалитет, ова е врв.
Ова е без корекција едно 3 недели..бидете фини.. Инаку ги сакам пократки, ама немам време да ги корегирам така редовно...баш сум недисциплинирана во тој поглед...али шта је ту је. Не се лоши...м?
Вакви ги правам често (само менувам бои ). Најмногу ја сакам оваа комбинација од кремасто со бордо. Инаку тоа околу е од проѕирниот лак, откако ќе се засушат го вадам со чепкалка (овде уште не беа суви). Да не дојде до забуна. Инаку ноктите многу споро ми растат. Кај што споро растат, па и лесно се кршат. Така да никогаш не сум имала долги нокти.
еве ги моите нокти...ама и моите не се од мене направени и јас си ги ставав пред една недела.... Неможам да поднесам премногу долги нокти...иако и тие знаат некогаш да изгледат премногу убаво....
Моментално ми се долги, со француски маникир кој сама си го правев. Бавно ми растат ноктите, но добро е што сега не ми се толку кршливи како порано.
Немам слика од моите зошто 2 ми се скршија кога миев прееска садови А инаку вакви ми беа Обичен француски маникир, ништо спешл. Ама изгледа вечерва ќе си ги истурпирам да ми бидат сите еднакви и ќе си ставам црвено лакче. Одамна не сум носела
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 24&bih=578 Мене ми се вакви исти, ме мрзеше да ги сликам.