Гел на мои нокти. Незнам шо ми текна розеви, кога го видов гелот ептен ми се засвиѓа. Малку потемни се од на сликава, блицот замеша прсти.
Ми се допаѓа многу лаков на Аура: во најмала рака една недела ќе терам вака без ноктите да ми се лупат, бледеат или распукуваат. Спас за оние кои немаат време и трпение. Base: Essence Studio Nails XXL nail thickener Polish: Aura Nail Beauty Perfect Matt 610 Dr. Pink Top Coat: Eveline 3in1 (dry hard and shiny nails)
Се извинувам за лошиот квалитет на сликите. Периодов сакам едноставни нокти, без многу шаренило и додатоци па решив да ги направам вакви.
^ koritsaki предходните нокти ти беа ужасни и по форма, дебелина . Сега гледам дека добро си се испраксирала, овие се одлични
благодарам..да претходните беа ужасни ама и катастрофа гелови употребував да ти кажам многу се разлеваа пред да ги ставам во ув ламбата и затоа ми излегуваа катастрофа во форма. сега земав други гелови тој безбојниот 15 евра го земав ама вреди , погуст е не се разлева толку брзо и кажува дека по 1 месец стои , па за тие пари се надевам дека ќе е така се извинувам за оф топик