Стварно ги унакажувам со вакви лоши фотографии,али пуста желба да се пофалам со моите маникирски способности .Во живо се стопати поубави.НАЈОЗБИЛНО!
Не се сеќавам кога последен пат сум се лакирала со црн лак и што ме спопадна баш денес ама сум презадоволна од тоа како испадна во комбинација со светки. Base: Essence Studio Nails XXL nail thickener Polish 1: Golden Rose Fantastic 152 Polish 2: Golden Rose Fantastic 150 Top Coat: Eveline 3in1 (dry hard and shiny nails)
Еве и јас да се приклучам во темата Сакам да експериментира со ноктите и сакам долги нокти, ми беа долги до пред недела дена ама ги скратив, сега чекам да ми пораснат бојата може изгледа малку чудна зашто мешав два лака. Еве ми ги тазе лакирани
^^ стави уште еден слој, вака не изгледаат убаво, и земи чепкалка за уши потопена со ацетон и избриши го лакот од кутикулите.
Сликата не е во боја бидејќи се сликав на предната камера на лаптопот. Не се лакирам. П.С да, тоа што го држам е тоалетна хартија, но до мене беше па ја искористив.