Koritsaki, доста многу ти е подобрена работата, и еден мал совет од мене, да ги дотурпаш и оформиш ноктите, ако не се убаво истурпани, џабе убаво нанесениот гел и убавата негова нијанса. Сега како што ти се вака да ги истурпаш, пошто се мали, коцка не би можело, но затоа полукружно можиш, од една накај друга страна само турпирај ги, верувај за 50 посто подобри одма ќе изгледаат, значи само турпање, вака изгледаат многу грубо истурпани, дооформи ги.
Ноктите ми се направени со база од кремаст гел, најприближно спрема бојата на кожата а над него лакот со светките е Малена број 5ка, 2 слоја
Епа вака на левата рака последните две ми се во принт на Крава,средното појма си немам експериметрирав со црнта и белат нешто како кравите со бели точки во црните ,палчето и показалчето принт на птица палчето жолто-портокалово,показалчето црно-бело .Десната рака е лудило ги испробував овие https://www.youtube.com/watch?v=oJyfSHRFio4 Оние со прстите никакви дојдоа ,ама пак затоа гругите си се на место Слики немам во моментов
Одамна ме немало на темава... Многу ми е криво што немам време за нешто покомплицирано, ама и ова е доста. Golden Rose Matte 17 / Golden Rose Paris 69