Во моментов немам слика, ама налакирани ми се со беж (кожа) боја лак, и имам стикери на 1 од прстите од секоја рака.
Штета што се грди сликиве,но белки нешто може да се види. Јас си ги правев,гел на мои нокти. Инаку инспирација добив од темава-Идеи за лакирање.
Многу ја сакам оваа комбинација, посебно на кратки нокти, штета што мислам дека го укинаа овој лак од essence, еден од омилените ми е.
Едно прашење за сите кои што дома сами си ги правите со гел дали користите ув лампа ? Или може да се исушат и на друг начин и што прибор мора минимално да имате дома за да можете да ги направите ноктите ? и од каде набавуват по евтини гелови ? Благодарам многу
Да, за гелни и акрилни нокти само ув лампа. Јас прво ја порачав од ибеј ама дека не ми стигна, отидов купив од една маалска продавница кај што живеам, пптоа порачав сет гелови ,глитери,турпии и др работи од ибеј ама геловоте се катастрофа не ти препорачувам да зимаш од тие кинеските, има по фејсбук продаваат квалитетни гелови па можеш да купиш од таму јас ти препораувам да си видиш на страната Спојлер Angel gelovi macedonia овие продаваат секакви гелови и во боја исто така. Ама за глитер,турпии,електрични брусалки итн на алиекспрес и ибеј имаш сетови па се исплати да си порачаш
Јас 30 евра ја земав, исто на странава погоре од фб што е можеш да видиш и таму лампи има мислам околу 1500 ден ги продаваат.ако сакаш само турпии по на ибеј и алиекспрес се околу 2 евра многу се евтини а најубаво ти е да си земеш цел сет ќе имаш се што ти е потребно, пиши nail kit ќе видиш се што има а сетовиве се околу 10 евра па нагоре
А девојки од каде ја знаете постапката за ставање на гелот? Стружењето,печењето,ставањето на гелот? Земате некаков прирачник,одите на курс или? Спојлер Извинете за офф-топикот