ова се моите нокти од поодамна т.е од нова година сеја ја пронајдов сликава па решив да ја објавам па може да ви послужи како идеа за следната нг.
Мене, ме мрзи веќе да ги средувам. Моментално виолетови со црни цветчиња на ЕДНАТА рака, и тоа нормално - левата.
јас за прв пат во мојот живот имам нокти,17 години сум ама премногу ги гризав сега од ќеф неможам да им одолеам,секој ден ги лакирам
Моите нокти се спремни вечер за полуматура. Направив француски додадов по една тегет линија и на палецот и 4тиот прст нацртав сидро. Слика ќе ставам утре.
Имав малку слободно време да си играм Малку се прешарени за мој вкус и мислам дека не би ги направила за "во јавност", но важно си поиграв јас и ја тестирав мојата креативност. Како ви се допаѓаат? Првиот е малку размачкан сори
Моите се црвени , да ги одморам од шарање . А и верувајте од времево немам желба и трпение да ги шаркам
Моите беа убави и долги ама од црниот лак што го имав ставено цели ми се упропастија. Не се бришеше тоа црното,пробав секако... Сега ги скратив и ги излакирав ептен безвезно.Едвај чекам да ми пораснат и ветувам дека ќе ги негувам и ќе им се посветам летово маскимално.