Еве го мојот сегашен експеримент. Може не се баш совршени како што би сакала ама како за прв пат ги обожавам и задоволна сум.
И да ги додадам тие на рацете од пред некоја ден што реков дека ќе ги ставам покасно еве гистандард ми се во комбинација како на стапалата така и на рацете) Спојлер
Дречливо летно. Бојава не е доловена баш како што треба, лош квалитет камерата , ама е од оние сјајни дреч розови, вади очи да не речам
Да напоменам дека се направени за помалку од 5 мин, па затоа се малку ушљакани. Иначе, најубави ми се.
Ич не ми искочија убаво. Спојлер колку дебело ми изгледаат прстите. Лева рака. Десна, и палецот не го сликав зашто ми се скрши.
Овие се сите мои дела. Можам да кажам дека малку попрофесионално се занимавам со цртање на нокти. Ако некој има желба, може да се исконтактираме да му ги направам. P.S. Сите на моите нокти цртани
Моите нокти најчесто ги лакирам со ваков лак а кога имам време си ставам и по некое цветче да разбијам монотонија Само летно време повеќе експериментирам со појаки и дречливи бои.
Еве ги моите нокти, вчера направени сакав нешто да ги шарам, ама ги оставам вакви не се нешто посебно, но си се радувам бидејќи прв пат вака долги ги зачувувам