Од денес, омилениот француски маникир Првпат со стикери, досега се’ рачно шлапам. И белото го правев без лентички, колку што се примеќа. И првпат десната рака да ми излезе подобра од левата
Ова не се моите нокти, ама моите се исти вакви со црвен лак Малена број 25.Прво си ги направив црни со бели бобички, ама ги избришав бидејќи воопшто не ми се допаѓаа.И поради тоа се одлучив за црвени со мојот омилен лак.
И конечно си ги префрлив сликите од телефонот во компјутеров.И на карј,најновите.Овие сега шо ги имам,не се в компјутер. Ова ми е омилениот дизајн.Од зимоска. Наставничката по хемија ми го бендиса. Виножито и над нив зебра маникир
1во - се турпија малку засхтитниот слој кој го ставаат последен за печење.... 2ро - се зема фолија и ацетон(со ацетон) и памук се става натопено памуче со ацетон на ноктот а после се завива со филија(од сребрената) и се чува околу 10-15 мин на нокт. 3то - после 10-15 мин кога ке се тргне се дочистува ноктот со ацетон или со повторно стругање 4то - се става заштита на ноктите или нов ГЕЛ ако се сака Спојлер малку проширено објаснување