Бојата е нешто ваква,излезе светла поради тоа што е сликано со телефон Инаку,лакот е пацифик бр.15. http://farm9.staticflickr.com/8232/8548 ... 33fc_z.jpg тој последниот.
Извинете за офф-топик знам дека не ми е прашањево за тука,но незнаев каде да прашам на друго место. Значи вчера несакајќи го скршив ноктот ама го скршив до живец значи неможам ништо воопшто да допрам со тој нокт Што да му правам,за да не ме болит? Да му залепам вештачки? Идеја некоја?
Повторно кратки Основа: Essence Black Is Back Печат: Fresh Cover Cat Eyes Основа: Golden Rose Color Expert 02 + Essence Fly Firefly Fly Печат: Golden Rose Matte 12
Каков е тој сјај за нокти?Ми кажаа да се мачкам за да подолго ми остане шарата.Каде можам да го најдам?
Основа: Catrice Cosmetics, 03 Peach & Harmony Точките: Essence Colour & Go, 109 off to miami Линиите: Astor Perfect Stay, 402 I like to mauve it Завршен слој: Elegant, 300
Сигурно мислеле на Top Coat, продзирно лакче за нокти што се нанесува врз лакот во боја (откако ќе се исуши се разбира) и дава поголем сјај и воедно и помага подолго време да остане лакот на ноктите, не дека има посебна супстанца туку од проста причина што имаш уште еден лак од горе, како заштита. Имаш на Голден Роуз, Менхетен, Есенс, па мислам и нема фирма на која сеуште нема вакво нешто. Изборот е твој. Од Golden Rose Gel Top Coat-от сум јас задоволна најмногу.
конечно купив мат лак - ќе ме извините за незгодните позиции на мојата рака ... пробував да ја прилагодам кон светлината за да се гледа на слика Спојлер и да кратки нокти , неможам да ги чувам заради оркестар еве неколку од порано овие ги пробував да направиш сама лепенки на најлон и еве како испаднаа на крај