Water marble - задоволна како за прв пат,инаку доста се изнамачив,саат и пол ги правев (занемарете го тоа што одоколу не се исчистени,одма ги сликав )
ПОради долго размислуванје дали да си ставам гел или не !!! Мојте нокти се само со безбоен лак со некоја демек заштите... знам дека едно одење дома ке има и сецкање пошто веке почнаа да оддаваат живот- ми умреа од листање и кршење... и Штом ставам некој не безбоен или еднобоен лак ке се пофалам со некоја сликица тука
Моментално ваква боја ми се, само рамни (сликата не е моја, но со потполно истиот лак сум налакирана) Спојлер
Значи не прашувајте за техниките, одете поназад и ќе најдете. Доколку не можете да најдете во темата, постои youtube и таму побарајте. Само ги полните темите со непотребни оф-топици.
...или евентуално пишете ЛП на феминката која ги направила (знам дека и ова е офф, ама не можев да се воздржам) Едит: за да не бидам целосно офф, ќе ги закачам моите нокти. Тазе налакирани Еве како изгледаат моите нокти. Многу ме мрзеше да ги шарам денеска
И јас ќе ги споделам со вас моите нокти, баш вчера ги лакирав и навистина уживав, ќеф ми беше бидејќи одамна сакав така да ги направам. Најпрво ќе ја прикачам сликата од која се испирирав, а потоа мојата. Употребив само еден од стиловите прикажани на сите нокти, мислам дека ќе го препознаете. Сликата од која се инспирирав: Моите нокти: Ви се допаѓаат?
Еве ги моите, не се баш, али се потрудив Ги видов на интернет и многу ми се допаднаа, се обидов да ги направам такви какви што ги видов и еве резултат