секако дека може ама ако купиш гелот треба да куиш се турпии прајмер типсови лепак и ке се изнададеш пари мајка ми пошто е козметичарка и се занимава со нокти шминка и сл ги порачува од depileve или ebuy и работите се доста квалитетни ама ти треба и курс за да се научиш како да си правиш нокти и секогаш левата ке ти биде ок ама десната катастрофа или обратно ако си левучарка позз па ако те интересира уште нешто слободно прашај
Малку ги скратив и ги истурпијав благо прави... Лакот е Crisnail ( luminous beige ) - 330 , 172 ако се стави уште еден слој добниваат убава нијанса на кожа боја..
Тоа беа првите мои вештачки нокти од Нова година. Не бев на козметичар, сама си ги правев и ги лепев со секундарен.
преубави се ама сакав да те прашам не ти се кршат,лупат и слично бидејки мене ми се коцкести и ми рекоја демек ако ги направам вакви ке се кршеле, ке ми факале на холахопки,облека и сл. Спојлер извинете на офф топик.
Не ми се кршат ни лупат,мене на почеток ми беа коцкасти ама сакав да сменам малце и ги средив со грицкалица и турпија.А тоа дека ќе ти фаќаат на хулахопки и облека нема врска,само треба добро да ги истурпираш
Сликата е малце постара од пред еден месец.Ама ај си реков да ја прикачам. Спојлер Ноктите не се ништо посебно