После толку време се одвикнав од грицкање нокти (браво бе елче, гениј си ), па другарка ми ме „награди’’ со лепенчиња за нокти. И си реков да ги испробам да поекспериментирам малку со нив, па еве го резултатот Нема везе тоа што незнам да се лакирам нели? *Лакот не е портокалов, така испаднало од блицот. Има некоја црвенкаста боја
Noktive drugarka mi (kozmeticarka) mi gi praese,ne obozavam dolgi nokti,edvaj izdrzav 2-3 dena pretezno mi se nalakirani vo nekoja nezna nijansa
еве ја мојата ,,надбрадба,, првите се оргигинални како ми ги направија вторите си тенчев и ги лакирав со светки.
знае ли некој како до поцврсти нокти? имам слушнато некој витамини се пијат, користев и лак ама не ми помогна
Revlon 320 Ocean Breeze дефинитивно еден од најдобрите лакови кој сум ги имала сликите се сликани со различна светлина , сепак на 2рата слика бојата изгледа по-реалистична 1вата слика е со блиц сликана и изгледа како да свети лакот еве лакот каков е Спојлер
Има во авон и орифлеим зацврстувачи за нокти, помагаат многу .. Или пак доколку имаш маслиново или бадемово масло нанесувај на ноктите и прави им масажа.. Ќе приметиш разлика после неколку дена