На шишенцето,на долната страна(на сликава не се гледа,а и вака едвај се гледа бројчето :/ )28 бр. пишува. Инаку бојата е како шишенцето иста,но јас нанесувам мн дебел слој или понекогаш и два слоја. Но кој како си сака може,мене и со еден слој и со два ми се допаѓа бојата како излегува.
Од Голден Роуз мила ама уште од лани ми се, ама провери си се надевам дека уште имаат, кај и да е треба да си докупам и јас. Само бели и сиви одеа во пакувањето ама нема врска, само бели барав тогаш ама немаше. И бидејќи не знам дали добро се забележува на сликата, сивите и белите се посебна налепница залепени една до друга. И не се сите иста величина и скроз ист облик ама сите се налик снегулки.
Па оддамна не сум коментирала на оваа тема..Решив за некои зимни со снегулки..Инаку многууу се извинувам за квалитетот на сликите (со телефон ги сликав)
Ми беше досадно и и ја украдов идејата на @mirandaa Црвениот е истиот лак од претходниот пат - OPI Coca-Cola Red, бордо лакот е исто OPI, боја Get Cherried Away. Им ги обожавам имињата на боите. Квалитетот на сликата е очаен, ама такво ми е светлото во соба.